15.02.2016portretDirk RodriguezGRIMBERGENHet verhaal van de feniks uit de radiospots van Grimbergen is niet uit de duim van een marketeer gezogen. Die feniks zie je overal in de Basiliek van Grimbergen, maar er is geen verband met de kerkelijke liturgie. Het is eerder een...
15.02.2016TastingLuc De Raedemaeker & Thomas CostenobleSCOTCH & STOUTTijdens het interbellum hadden vrijwel alle Belgische brouwerijen stout of scotch in hun assortiment. De Engelse invloed en zelfs de dankbaarheid voor de hulp van de Britse strijdkrachten tijdens WOI hebben het succes van dit donkere bier...
15.02.2016NewsThomas CostenobleCARREFOUR HAALT BRUSSELS BEER CHALLENGE GELAUWERDE BIEREN IN HUISDe Carrefour Belgium group...
15.02.2016Beer&FoodHan HidalgoEENDENBORSTFILET MET CHOCOLADE- EN PEPERKOEKSAUS & BIG MAMAHeerlijke bier- & foodpairing recepten door bierchef Han...
15.02.2016Beer&FoodHan HidalgoBROWNIES MET DADELS EN AMANDELEN & ROCHEFORT 10Heerlijke bier- & foodpairing recepten door bierchef Han Hidalgo.
15.02.2016ReportLuc De RaedemaekerGRIEKSE RENAISSANCEGriekenland, de bakermat van de westerse beschaving, balanceert op de rand van een faillissement en een exit uit de eurozone. Bovendien kampt het land met een vergrijzende bevolking (vijfde oudste bevolking ter wereld) en een alarmerend...
15.02.2016NewsBier Grand CruBRASSERIE OMER VANDER GHINSTE & FOODPAIRINGBrasserie Omer Vander Ghinste sloeg recentelijk de handen in elkaar met het concept Foodpairing ®. Dat is een op...
15.02.2016NewsBier Grand CruCARREFOUR LANCEERT HAAR EIGEN MICROBROUWERIJNa maanden werk en een volledige transformatie, opende de Carrefour Hypermarkt van Bergen Grands Prés in december...
15.02.2016NewsBier Grand CruBRUSSELS BEER PROJECT BREIDT UITIn 2013 sloegen 2 jonge Brusselaars, Olivier en Sébastien, de handen in elkaar en begonnen ze het Brussels Beer...
15.02.2016CultuurBert MattijsVERVLOGEN GEDACHTENEr is niets meer, enkel nog vage herinneringen. Blond, of was ze nu ros. Mistig, heel mistige gedachten. Ik ga wel vaker op café pinten pakken met mijn maten, en daar ontmoeten we dan heel wat pareltjes. Maar dit keer was er die ene die...
15.02.2016Beer&FoodBier Grand CruTHE HISTORICAL BELGIAN CULINARY TIMETABLE & BROUWERIJ HAACHTOp maandag 18 januari vond in...