13.12.2020TastingLuc De Raedemaeker & Thomas CostenobleXmas bieren!De dagen worden korter en donkerder en ook weer een stuk kouder. Tijd om van je thuis, waar dat ook is, een warm winternest te maken. Want waar is het tijdens gure dagen beter vertoeven dan in je eigen huis met een prachtig kerstbier?
13.12.2020NewsBier Grand CruOEPABOLLEKE!De temperatuur flirt ’s ochtends met de 0 graden en je adem maakt wolkjes wanneer je buiten komt. Yups, het winterseizoen komt eraan. Een dikke, warme jas is een must dezer dagen en daar hoort ook een leuke muts bij. De Antwerpse...
12.12.2020NewsBier Grand CruHennepbier ‘De Groene Buizerd’ weer verkrijgbaar!In juni lanceerden 'Bronckhorster Brewing Company' en 'Feestfabriek Alles Komt Goed BV' (de...
11.12.2020Beer&FoodYannick de CocqueauEasy Friday Night Beer DinnersVeel Belgischer dan dat kunnen we het moeilijk maken. Pasta, rijst, couscous, ... ze mogen nog zo lekker zijn als er...
10.12.2020Beer&FoodBier Grand CruDuvel & chocoladeAuthentieke meesters in hun vak, geïnspireerd door karakter, passie en kwaliteit. De keuze voor een samenwerking werd snel duidelijk: het design ontworpen door Studio Pieter Stockmans, de pralines vervaardigd met het vakmanschap van Jitsk...
09.12.2020portretLuc De RaedemaekerViva la vivaDe dagen worden korter. De gevallen bladeren vormen een kleurig tapijt. Ja, dan denkt een mens aan de eindejaarsfeesten. En wie feest zegt, zegt bubbels. En wie bubbels zegt, zegt exclusieve Champagne, hippe Cava of sprankelende Prosecco....
08.12.2020portretLuc De RaedemaekerGulden Draak Brewmaster EditionDe Gulden Draak Brewmaster Edition is voor de eerste keer in 2018 als limited edition gebrouwen ter ere van de...
07.12.2020portretLuc De RaedemaekerDoggy StyleDoor de verplichte lockdown zijn er miljoenen mensen die plots meer tijd voorhanden hebben, en die schijnen velen door te brengen in de slaapkamer. Aangezien we nog een tijdje in een semi-lockdown moeten leven als het van de rode...
05.12.2020NewsBier Grand CruLokaal!De norbertijnen van de Abdij van Park blikken tevreden terug op hun eerste brouwjaar. In de herfst van 2019 knoopten ze na bijna 200 jaar opnieuw aan met hun eeuwenoude traditie van bierbrouwen. “In onze brouwerij, Braxatorium Parcensis,...
04.12.2020Beer&FoodYannick de CocqueauEasy Friday Night Beer DinnersVaak eerder op het menu van een ontbijt of een brunch is een zachtgekookt ei ook een echt eitje als avondmaal. Super...
03.12.2020NewsBier Grand CruHet voorzorgsprincipe!Als je een beetje serieus bezig wil zijn in de brouwwereld dan moet kwaliteitscontrole één van de topprioriteiten zijn. Van de geleverde kwaliteit hangt namelijk de reputatie van een brouwerij af en één slecht voorbeeld kan een imago...