26.02.2021Beer&FoodLuc De RaedemaekerEasy Friday Night Beer DinnersSkrei is een geweldige lekkernij uit Noorwegen. Het vlees is witter en vaster dan dat van de gewone kabeljauw. De skrei...
25.02.2021NewsYannick de CocqueauEstaminetEstaminet Pils werd in 2008 boven de doopvont gehouden. De brouwerij voegde daarmee een kwalitatief pilsbier, met een hedendaagse uitstraling, aan haar portfolio toe. Gezien tijden veranderen en een brouwer nooit op zijn lauweren mag...
24.02.2021NewsLuc De RaedemaekerWorld Bartender DayStellen dat de horeca het financieel lastig heeft, is een open deur in trappen. Maar de panepidemie treft ook het welzijn van onze obers. Cafébazen en obers voelen zich verlaten zonder klanten. En net vandaag is het 'World Bartender Day'.
23.02.2021Beer&FoodLuc De Raedemaeker100% Belgische charcuterie & bierCarrefour pakt uit met een exclusief gamma charcuterie 'De Belgen'. Hun promo luidt als het volgt: "Bij de borrel, als...
22.02.2021NewsBier Grand CruOok de Nederlandse horeca ziet zwarte sneeuwDe bierverkoop in de horeca is in januari 2021 met 92 procent gedaald. Deze daling toont de enorme impact van de tweede...
21.02.2021NewsBier Grand CruVirtuele verjaardag Keizer Karel VOp 24 februari viert Brouwerij Het Anker elk jaar de geboortedag van Keizer Karel V, aan wie we de Gouden Carolus-munt...
20.02.2021NewsLuc De RaedemaekerNIEUW: BOLLEKE HOP!Bij Stadsbrouwerij De Koninck zijn ze niet alleen zot van A, ze zijn ook zot van bier. Brouwmeester Sven Dekleermaeker pimpte deze keer het geliefde Bolleke en stak extra hop in de ‘hopgun’ bij het brouwen. Het resultaat: ‘Bolleke...
19.02.2021Beer&FoodLuc De RaedemaekerEasy Friday Night Beer DinnersBloedworst met appel en rode kool is een echte Belgische klassieker. Het is bovendien een budgetvriendelijk en...
18.02.2021CultuurRick KempenLANG LEVE DE BELGISCHE BIERKLASSIEKERSBier, in alle verscheidenheid van kleur, geur en smaak, staat vandaag de dag volop in de belangstelling. Op de golven...