15.02.2016NewsBier Grand CruBRASSERIE OMER VANDER GHINSTE & FOODPAIRINGBrasserie Omer Vander Ghinste sloeg recentelijk de handen in elkaar met het concept Foodpairing ®. Dat is een op...
15.02.2016NewsBier Grand CruCARREFOUR LANCEERT HAAR EIGEN MICROBROUWERIJNa maanden werk en een volledige transformatie, opende de Carrefour Hypermarkt van Bergen Grands Prés in december...
15.02.2016NewsBier Grand CruBRUSSELS BEER PROJECT BREIDT UITIn 2013 sloegen 2 jonge Brusselaars, Olivier en Sébastien, de handen in elkaar en begonnen ze het Brussels Beer...
15.02.2016EtiketLuc De RaedemaekerWHAT’S IN A NAME?U valt op blond? U geeft graag koosnaampjes aan dat ene wonderbaarlijke plekje van het vrouwenlichaam? U drinkt graag lekker bier? Welkom in de wondere wereld der snoepers die "goed bezig" zijn! En misschien hebben we voor u hierbij wel...
15.02.2016CultuurBert MattijsVERVLOGEN GEDACHTENEr is niets meer, enkel nog vage herinneringen. Blond, of was ze nu ros. Mistig, heel mistige gedachten. Ik ga wel vaker op café pinten pakken met mijn maten, en daar ontmoeten we dan heel wat pareltjes. Maar dit keer was er die ene die...
15.02.2016NewsBier Grand CruTHE HISTORICAL BELGIAN CULINARY TIMETABLE & BROUWERIJ HAACHTOp maandag 18 januari vond in...
15.02.2016CultuurBert Kruismans50 TINTEN SCHUIM"Alcohol laat het verlangen ontwaken maar ontneemt je de prestatie", aldus de heer Shakespeare. De brave man heeft trouwens ook nog gezegd: "Doe ze nog ’s vol". Alleen werd die zinsnede nooit voor het nageslacht opgetekend. Maar hoe zit...
15.02.2016place to be(er)Bier Grand CruCHÂTEAU DU MYLORDHet prestigieuze restaurant Château du Mylord werd in 1981 opgericht door chef-kok Jean-Baptiste Thomaes. In 1987 krijgt hij zijn eerste Michelinster toegewezen, een tweede ster volgde in 2002 en wederom in 2010. Het restaurant is...
15.02.2016place to be(er)Bier Grand CruLES BRIGITTINESLes Brigittines, gelegen in het centrum van Brussel vlakbij de kleurrijke Marollenwijk, straalt klasse en waardigheid uit. Meesterkok Dirk Myny laat u kennismaken met zijn "plezierkeuken" gebaseerd op lokale producten.