Bier grand cru

  • Contacteer ons
  • fr
  • artikels
  • bieren
  • Foto
  • magazine
  • Contacteer ons
  • Beer&Food
  • Cultuur
  • Etiket
  • News
  • place to be(er)
  • portret
  • Report
  • Tasting
  • Beer&Food
  • Cultuur
  • Etiket
  • News
  • place to be(er)
  • portret
  • Report
  • Tasting

15.09.2015
place to be(er)
Zalig Tafelen - Bonnes Adresses AB Café & Resto
Bier Grand Cru
AB CAFÉ & RESTO
De Ancienne Belgique bevindt zich op een historische plek in het hartje van Brussel en is een van de beste concertzalen van de Lage Landen.
15.09.2015
place to be(er)
Zalig Tafelen - Bonnes Adresses Postel Ter Heyde
Bier Grand Cru
POSTEL TER HEYDE
Op een steenworp van de Nederlandse grens en van de abdij van Postel ligt, te midden van de Kempische bossen, hotel-restaurant Postel Ter Heyde.
15.09.2015
Tasting
Principale Tasting 1
Luc De Raedemaeker
PRINCIPALE TASTING
Aan de prachtige Antwerpse Scheldekaaien vind je het eigenzinnige en artistieke Dock’s Café. Het interieur, vormgegeven door de Portugese architect Pinto, is ronduit adembenemend. Dock’s café is een huis van vertrouwen in de woelige...
15.09.2015
Cultuur
Bert Mattijs
Bert Mattijs
SESSION BIER, TIJD VOOR EEN PAUZE
Sessions, bieren die de Britse oorlogsarbeiders op vaste tijden mochten drinken. Zoiets. Uiteraard laag in alcohol, ze...
15.09.2015
Beer&Food
Foodpairing Dadelpuree - Purée de Dattes
Han Hidalgo
DADELPUREE MET RODE UI, WILDPATÉ & ROCHEFORT 8
Heerlijke bier- & foodpairing recepten door bierchef Han Hidalgo.
15.09.2015
Cultuur
Bert Kruismans
Bert Kruismans
BELGIË VS NEDERLAND
"De Belgen." "Neen, de Nederlanders zijn de grootste." "Dat is niet waar, jullie tellen ook bierfirma’s, je moet enkel de brouwers tellen. En dan zijn de Belgen de grootste!" "Cijfers liegen niet, Nederland heeft het grootste aantal...
15.09.2015
News
Brèves de Comptoir - Tussen Pot & Pint Troubadour Magma Triple Spiked Brett
Bier Grand Cru
TROUBADOUR MAGMA TRIPLE SPIKED BRETT
Net zoals "brood niet zomaar brood is" is "bier niet zomaar bier". In een bakkerij en brouwerij is gist een cruciale...
15.09.2015
Beer&Food
Foodpairing Gestoofd hertenvlees - Ragout de cerf
Han Hidalgo
GESTOOFD HERTENVLEES & ST FEUILLIEN BRUIN RESERVE
Heerlijke bier- & foodpairing recepten door bierchef Han Hidalgo.
15.09.2015
News
Brèves de Comptoir - Tussen Pot & Pint Bier, Kaas & Gastronomie
Bier Grand Cru
Bier, kaas & Gastronomie
Palm en Dubuisson kiezen voor kaas...
Vorige
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 118
Volgende
©Becomev SPRL

Merodestraat 60 - Brussel
beers@becomev.com

De gesigneerde artikelen worden uitsluitend onder de verantwoordelijkheid van de auteur(s) gepubliceerd. Overname van artikelen, delen ervan en foto’s zijn toegestaan mits uitdrukkelijke toestemming van de redactie.