
We gebruiken een oldfashioned glas. Alles behalve het bier gaat in de shaker, inclusief het eiwit. Dry shaken zonder ijs. Dan ijs toevoegen en opnieuw shaken. Fine strainen. De blend gaat in het glas. Dan pas het bier toevoegen. Tenslotte het stevige schuim bestrooien met nootmuskaat om het aroma van eiwit op te pimpen. Steek twee korte, zwarte rietjes in het glas.
Santé, dit is de nieuwste creatie van Britt.
Nootmuskaat – snuifje
3 cl Kentucky Straight Bourbon (Britt gebuikt Four Roses)
1 cl Amaretto (Britt gebruikt Disaronno)
3 cl Vers geperst Limoensap
1,5 cl Rietsuikersiroop
13 cl Pêche Mel Bush (van brouwerij Dubuisson)
3 cl Eiwit
Creatie : Britt J. Mosselmans, alias « Baroness » (la baronne), voor DM.Vino! & Essentielle Vino!
Photos : Bart Van Der Perre