Bier Grand Cru
Alles uit de kast, elke trui telt!
Warmetruiendag & Brrrandgans van Bird Brewery
Elk jaar gaan we energieverspilling te lijf. Meedoen is simpel: zet de verwarming lager, trek een extra warme trui aan en neem wat Brrrandgans van Bird Brewery in huis. De volle, donkere Pastry Stout (9,5%) is gebrouwen met donkere mouten, cacao, kokos en vanille. Een verwarmend bier waardoor je zeker weet dat je morgen, de 'officiële' warmetruiendag, geen kou zal lijden.

“Onze specials staan in het teken van samen doen. We willen mensen activeren om deel te nemen aan initiatieven die wij mooi vinden,” vertelt oprichter van Bird Brewery Ralph van Bemmel. “Warmetruiendag is zo’n initiatief dat wij echt ondersteunen: simpel, concreet en leuk. We vragen iedereen daarom om op 5 februari hun favoriete warme trui aan te trekken en de verwarming wat lager te zetten. Per graad besparen wij zo 6% energie en 6% CO2-uitstoot. Makkelijk, toch?”

“Om er extra warmpjes bij te zitten hebben wij daar een vol, donker bier bij gebrouwen,” aldus de andere oprichter Rik van den Berg. “De Brrrandgans is een Pastry Stout om lekker te delen, een ideaal bier voor een koude winterdag.”

PS: De Vlaamse versie is Dikketruiendag en vindt plaats op dinsdag 9 februari. En ja, Brrrandgans van Bird Brewery smaakt ook uitstekend met een dikke trui en zelfs met een Van Ranst trui. En ja, het is ook niet verboden om je ook gewoon elke dag net iets warmer te kleden en de thermostaat iets lager te zetten. En … zegt men niet ‘a beer a day, keeps the doctor away’ …