Bier Grand Cru
ik TRIPEL van verlangen!
De Koninck lanceert gelimiteerde Valentijn-crowlers
Morgen spelen de De Koninck brouwers voor Cupido. Romantische beerlovers kunnen op de webshop van De Koninck een limited edition Valentijnscrowler bestellen. De 1 liter blikken vers getapt bier kregen het liefdevolle opschrift ‘Jij bent het Bolleke van mijn leven’ of ‘Ik tripel van verlangen naar jou’. Da’s pas scoren bij je lief! Bestellen kan tot en met de dag voor afhaling, maar let op: de blikken vliegen bliksemsnel de deur uit – nét zo snel als de pijlen van Cupido.

Het is met veel passie, goesting en liefde dat de De Koninck brouwers hun bieren brouwen. Ideaal dus om samen van te genieten met de liefde van je leven, crush, mama; papa, knuffelcontact, met drie vrienden in de tuin of gewoon cadeau te geven aan jezelf #selfloveclub) op Valentijn. De twee crowlers met daarin vers getapt bier Tripel d’Anvers en het Bolleke, kregen een grappig opschrift: ‘Jij bent het Bolleke van mijn leven’ of ‘Ik tripel van verlangen naar jou’.

Afhalen kan op 11, 12, 13 en 14 februari op de Stadsbrouwerij tussen 11u en 19u. Wel best op voorhand bestellen in de webshop !