Yannick de Cocqueau
Bierambassadeur
Brouwerij Roman (in de persoon van Lode Roman) is genomineerd voor de verkiezing tot VOKA ambassadeur van 2017. Regio Vlaamse Ardennen hebben ze al op zak, maar nu is alle hulp welkom om Roman uit te roepen tot VOKA ambassadeur van de gehele provincie Oost-Vlaanderen (en wie weet wat nog meer volgt nadien)! De keuze zal voor de helft worden bepaald door een vakjury, voor de andere helft is er een online stemming… Kunnen we jullie ook warm maken om een Oudenaardse bier-troef tot VOKA ambassadeur te stemmen?

De keuze zal voor de helft worden bepaald door een vakjury, maar voor de andere helft is er een online stemming waar we dus een rechtstreekse invloed op kunnen uitoefenen. Zie je dus zelf ook liever een bier-troef VOKA ambassadeur worden dan iemand anders, bezorg Lode dan alvast jouw stem.

Hoe doe je dat? Eenvoudig: door voor eind oktober te stemmen op Brouwerij Roman via deze link

Roman

Wat is dat VOKA ambassadeurschap eigenlijk ?
Het is de bekroning van een Oost-Vlaams bedrijf dat een voortrekkersrol speelt in de provincie met excellent kmo-ondernemerschap en een voorbeeldfunctie in de streek. Het thema dit jaar is ‘passie’ en sluit perfect aan bij de mentaliteit van onze brouwers en zeker bij die van Brouwerij Roman die het al 14 generaties lang in hun bieren steekt. Passie om een onafhankelijke brouwerij te behouden, passie voor goede bieren, passie van elk personeelslid om een product te creëren dat mensen samen brengt en plezier verschaft,… Laat je dus gerust wat ‘besmetten’ door die passie en geef Lode jouw stem!