Bier grand cru

  • Contacteer ons
  • fr
  • artikels
  • bieren
  • Foto
  • magazine
  • Contacteer ons
  • Beer&Food
  • Cultuur
  • Etiket
  • News
  • place to be(er)
  • portret
  • Report
  • Tasting
  • Beer&Food
  • Cultuur
  • Etiket
  • News
  • place to be(er)
  • portret
  • Report
  • Tasting

30.06.2022
Beer&Food
Luc De Raedemaeker
Zee’Duvel’
Zeeduivel, ook wel staartvis of lotte genoemd, is een van de lelijkste, maar ook een van de lekkerste vissoorten. Never judge a fish on his cover! Zeeduivel is een ware delicatesse. De vis heeft wit, stevig vlees dat wat zoetig van smaak...
29.06.2022
News
Bier Grand Cru
Nieuws uit Zundert
Sinds de oprichting laat Zundert Trappist zijn bier op een externe locatie bottelen. Deze keuze is gemaakt om de rust in de abdij en de omliggende natuur zo min mogelijk te verstoren. Trappistenbrouwerij De Kievit heeft vele jaren haar...
28.06.2022
Beer&Food
Luc De Raedemaeker
Maatjes
Daar zijn ze weer. Maatjes zijn een echt seizoensproduct. Veel mensen kijken uit naar de start van het seizoen. Zodra de vis weer aan wal is, eten we de haring op alle denkbare manieren. Zo uit de hand, met of zonder uitjes of in een...
27.06.2022
place to be(er)
Yannick de Cocqueau
Grande Choufferie
In het groene hartje van de Ardennen, waar sprookjesachtige wezens en kabouters zich nog durven én kunnen vertonen, ligt Brasserie d’Achouffe. De omgeving doet dromen en ook het verhaal van de plaatselijke brouwerij klinkt als een droom...
26.06.2022
News
Bier Grand Cru
21ste Bierpassieweekend in Antwerpen
Na twee gemiste edities, is het Bierpassieweekend helemaal terug. Van 1 tot en met 3 juli nemen maar liefst 28...
25.06.2022
News
Bier Grand Cru
Ommegang
Na twee jaar Corona knoopt Brussel opnieuw aan met haar traditionele Ommegang, die plaatsvindt op woensdag 29 juni en vrijdag 1 juli 2022. Brouwerij Haacht, de brouwer van het Ommegang-bier, is sponsor van dit prestigieuze evenement. Twee...
24.06.2022
portret
Yannick de Cocqueau
Hoptimist
Voor een deel onder ons zitten de examens er eindelijk (zo goed als) op. Tijd om te ontspannen en te genieten van een welverdiende vakantie. Hoewel… dat zal afhangen van de resultaten natuurlijk. Maar goed, de teerlingen zijn geworpen en...
23.06.2022
News
Bier Grand Cru
Bier und Wein am Rhein
In het weekend van 9 en 10 juli vindt de tweede editie van het culinair festival ‘Bier Und Wein Am Rhein’ (BUWAR) plaats in het park bij ‘Buiten Bij De Sluis’ foodbar aan het Amsterdam Rijnkanaal in Leidsche Rijn. Het BUWAR...
22.06.2022
place to be(er)
Yannick de Cocqueau
DOK BREWING FESTIVAL 2022
Na een Belgisch onderonsje vorig jaar is ook het DOK BREWING FESTIVAL terug in vol ornaat. HAL 16 wordt voor twee dagen weer omgetoverd tot een 'biertempel' waarin ook de BBQ liefhebbers worden verwend. De beste manier om de maand juli in...
Vorige
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 163
Volgende
©Becomev SPRL

Merodestraat 60 - Brussel
beers@becomev.com

De gesigneerde artikelen worden uitsluitend onder de verantwoordelijkheid van de auteur(s) gepubliceerd. Overname van artikelen, delen ervan en foto’s zijn toegestaan mits uitdrukkelijke toestemming van de redactie.