
Neus : Citrus, exotische fruitige toetsen (passievrucht).
Smaak : Citrus, pompelmoes, passievrucht, levendig CO2. Evenwichtig en mooie nabitter.
Foodpairing : Gepocheerde zeebaars met citroengras en kruidige rijst.
Neus : Citrus, exotische fruitige toetsen (passievrucht).
Smaak : Citrus, pompelmoes, passievrucht, levendig CO2. Evenwichtig en mooie nabitter.
Foodpairing : Gepocheerde zeebaars met citroengras en kruidige rijst.
Neus : Frisse ouverture met citrustoets.
Smaak : Lichte en verfrissende aanzet, de bitters komen helemaal achteraan.
Foodpairing :
Neus : Frisse aangename neus met nuances van hop en mout, een lichte kruidigheid steekt de kop op.
Smaak : Verfrissend, toetsen van mout en kruiden, mooi verweven bitterheid, korte droge afdronk.
Foodpairing : Aperitief.
Neus : Fruitige neus.
Smaak : Mooie zoet-zure balans, vrij fruitig.
Foodpairing : Boterham met plattekaas en bruine kandijsuiker, warme geitenkaas met in Faro gepocheerde peertjes.
Neus : Kruiden op het voorplan, kruidnagel en citroenschil.
Smaak : Aanzet met een bittertje, fijne esters en een vleugje karamel. Harmonieus geheel.
Foodpairing :
Neus : Discreet met subtiele fruitaroma’s. Wat alcoholverstuiving.
Smaak : Aangenaam, fruitig en evenwichtig. Verrassend complexe en lange afdronk.
Foodpairing :
Neus : Gebrande mout, karamel, toetsen van rood fruit.
Smaak : Volmondig, gebrande mout, karamel, rood fruit, lange afdronk met een alcoholbittertje.
Foodpairing :
Neus : Mout, alcohol.
Smaak : Complex, sinaasappel, passievrucht en karamel met een een kruidige droge afdronk.
Foodpairing : Vlaamse stoverij.
Neus : Donkere mout, koffie, chocolade, whisky, alcohol.
Smaak : Volmondig, zoete aanzet met rozijntjes, donkere mout, koffie, chocolade, met een sterke alcoholtoets in de afdronk.
Foodpairing : Bij de haard, chocoladeijs.