
Neus : Klassieke ingetogen florale hopgeur gesteund door een zoetige moutgeur.
Smaak : Zoetige en moutige aanzet, complex en toch speels, licht bittere afdronk.
Foodpairing : Sterk smakende mature geitenkaas met volkorenbrood.
Neus : Klassieke ingetogen florale hopgeur gesteund door een zoetige moutgeur.
Smaak : Zoetige en moutige aanzet, complex en toch speels, licht bittere afdronk.
Foodpairing : Sterk smakende mature geitenkaas met volkorenbrood.
Neus : Karamel, mooie zuren (appel, rabarber), kersentoetsen, mout, heel complex.
Smaak : Mooie zoetzure balans, toetsen van kers, houttoetsen, verfrissend, heel vineus.
Foodpairing : Torta de Oveja kaas (Spaanse schapenkaas), buik en wang van Livarvarken met ingelegde pompoen, pistache, augurk en jus met koffie.
Neus : Kruidige (koriander), gistige en florale toetsen gaan hand in hand.
Smaak : Soepel en doordrinkbaar. Licht bitter met een medium zoete moutsmaak met een kruidige afdronk.
Foodpairing : Aperitief, mosselen.
Neus : Zoete mout, licht zurig met een uitgesproken aroma van jasmijn.
Smaak : Droog en zurig witbier op basis van diverse moutsoorten (pils, zuurmout), tarwe (30%), gerstvlokken, hop en jasmijnbloesem.
Foodpairing : Artisanale ham met meloen.
Neus : Zachte hop, vegetale toetsen, citrus.
Smaak : Mooie bitterheid, moutige achtergrond, hoppige toetsen, scherpe afdronk die lang blijft hangen.
Foodpairing : Zacht gerookte zalm met mieriksworteldressing.
Neus : Fruitig (citrus), grassig en hoppig aroma.
Smaak : Mondvullend verfrissend, fruitige toetsen (pompelmoes) en een licht bittere afdronk.
Foodpairing : Aperitief, licht gerookte ham met een boerenboterham.
Neus : Toegankelijk met fruitaroma’s en licht gekarameliseerde mout.
Smaak : Zachte en fruitige aanzet, met terugkeer van citrus.
Foodpairing :
Neus : Fruitige aanzet (banaan), geroosterde mout, karamel met een lichte hint van chocolade.
Smaak : Wederom een fruitige aanzet, mooi rond, moutig een licht bittere afdronk. Mooie balans.
Foodpairing : Everzwijnfilet met vijgenpuree.
Neus : Kruidige toetsen (vooral gember) gevolgd door een klassiek moutprofiel met een hint van gist.
Smaak : Mondvullend bier met een aangename pareling, wederom kruidig met een aangename moutsmaak, een licht zoete kruidige afdronk.
Foodpairing : Uitstekend bij een kruidige tajine, Indische gerechten en zoet gebak.