BUTCHERS & BEER KERSTMENU

The Butcher’s Store Antwerpen is een goedlachse rock-‘n-roll-slagerij in de Antwerp city brewery waar de ambacht van de slager terug naar de essentie wordt gebracht. Met de eindejaarsfeesten aantocht presenteren ze een aantal specialiteiten. We stelden een menu samen uit het ruime aanbod en pairden deze delicatessen met bieren van Duvel Moortgat.

Amuse gueule

APERITIEF GLAASJE:  Gevuld met burrata en ambachtelijke Porchetta.

Bier suggestie: Winterkoninck

Koud voorgerecht

VITELLO TONNATO: Rosé gebakken kalfsgebraad met saus van tonijn en afgewerkt met gerookte ansjovis en gedroogde kappertjes.

Bier suggestie: Wild Joe

Warm voorgerecht

MERGPIJP MET PULLED BEEF:  Gegrilde mergpijp met hartig draadjesvlees van ossenstaart. Old meets new!`

Bier suggestie: Maredsous Bruin

Hoofdgerecht

KALKOEN DE LUX: Vulling met farce van kalfsvlees, verrijkt met kalfszwezeriken, foie gras, gebakken ham, pistachenoten en extra kalkoenfilet.

Bier suggestie: Duvel

Nagerecht

SABAYON met Noordse krieken

Bier suggestie: Liefmans Kriek-Brut Extra

Cover © The Butcher’s Store

Deel dit artikel:

Zelfde categorie

Recente artikelen

Misschien vind je dit leuk

Advertentie
Dutch Beer Challenge 2024
Schrijf uw bieren in!