Bier Grand Cru
Craft Beer in Antwerp
Billie’s Craft Beer Fest
Billie’s Craft Beer Fest is het eerste craft beer festival van zijn soort in België. Gedurende 2 dagen verandert Antwerpen in het absolute Walhalla voor bierenthousiastelingen van over heel de wereld. Bierdelicatesse "HopisHop" en "Billie’s Bier Kafétaria" slaan de handen in elkaar om Billie’s Craft Beer Fest te organiseren: een viering van vriendschap, gedeelde passie,dromen en de liefde voor craft beer!

Het evenement vindt plaats op 2 en 3 december (2017) in de Waagnatie, een evenementenhal vlak naast de Schelde en gelegen vlakbij het Antwerpse stadscentrum en de hippe opkomende buurten van het Eilandje en het MAS.

De brouwerslijst omvat meer dan 40 nationale en internationale brouwerijen vanuit onder andere het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Noorwegen, Nederland, Zweden, Spanje, Estland, … . Daardoor is het een evenement met internationale allure. In totaal zijn er ongeveer 300 bieren te proeven zijn: 150 op zaterdag, en 150 andere bieren op zondag. Bovendien is het merendeel van de brouwers zelf aanwezig, waardoor je met een lekker biertje in de hand met hen een praatje kan slaan. Naast het degusteren van bier kan je ook een hapje eten aan een van de talrijke foodtrucks ( aziatisch, streetfood, pasta, falafel, ….) of een tatoeage laten zetten door professionele tattoo artiesten.

http://billiescraftbeerfest.be