Yannick de Cocqueau
Great Breweries Marathon
Zesde editie
Had je je niet voorgenomen om dit jaar meer te bewegen? Wel dat komt goed uit want de inschrijvingen voor de zesde editie van de Great Breweries Marathon zijn net geopend. Schrijf dus meteen in, want de meeste goede voornemens halen februari niet. Dit kan dus alleen maar helpen om je wel aan die van jou te houden. Bovendien is het gewoon een leuk en onvergetelijk moment.

Aan het concept van dit uniek event werd niks gewijzigd : loop of wandel 42 of 25 km en geniet van het beste dat België te bieden heeft (landschap en bier)! Samen met de Belgische Great Breweries – Duvel Moortgat, Brouwerij Palm & De Hoorn en Brouwerij Bosteels – neemt Golazo je mee op een tocht dwars door deze brouwerijen en de streek rondom.

Start en aankomst bevinden zich bij Duvel Moortgat in Breendonk. Hier zal na afloop dan ook smakelijk  gedegusteerd kunnen worden. De wandelaars mogen onderweg, wanneer ze de brouwerijen bezoeken, al eens nippen van een glaasje. Het geheel wordt ook opgefleurd met straatanimaties en uiteraard is er ambiance over heel het parcours en zeker bij aankomst.

Dit gaat allemaal door op ZONDAG 7 MEI 2023 en we hoeven jou niet meer uit te leggen dat dit een onvergetelijke dag wordt! Je hebt dus nog even tijd om te trainen maar alvast 3 redenen om jou toch meteen in te schrijven:

  1. Snel inschrijven loont, hoe sneller je inschrijft, hoe voordeliger het tarief.
  2. Geniet op 7 mei van je wandeling of loop en ga naar huis met een stevig bierpakket, een Great Breweries Marathon T-shirt en een fantastische medaille die je van dienst zal zijn bij je volgende degustatie 😉!
  3. De Great Breweries Marathon = dé klassieker die je niet kan/mag missen.

Al even de sfeer ervaren …