
De menu bevat vooral Belgische klassiekers (kaas- en garnaalkroketten, stoofvlees, vol-au-vent, steak, ….) aangvuld met internationale evergreens (hamburger, pasta pesto, …). Uit de tapkranen stromen verschillende Antwerpse bieren: Seefbier van de buren van de Antwerpse Brouw Compagnie, De Koninck en Tripel d’ Anvers van Brouwerij de Koninck en de obligate Stella Artois. Op de flessenkaart zijn Belgische klassiekers zoals Westmalle Dubbel en Tripel, Duvel, Chimay Bleu, Omer, Rodenbach. Vreemde eend in de bijt is de uitstekende Viven Imperial IPA.
De gerechten en de pintjes worden geserveerd aan democratische prijzen. “Ik wil niet dat klanten bleekjes uitslaan als ze hun rekening krijgen. We proberen op de limiet te werken, voorzichtig te zijn. Dat wordt geapprecieerd, dat voelen we. Mensen komen graag terug” zegt Elke daarover.
A must visit
Foto’s © La Pipe d’Anvers