Bier Grand Cru
Martha behaalt grootste onderscheiding
Begin deze maand werden de resultaten bekend gemaakt van de vijfde editie van de London Beer Competition. In deze competitie worden bieren niet tegenover elkaar uitgespeeld maar op zich beoordeeld door een professionele jury die het bier na dit examen een aantal punten geeft. Het hele Martha-gamma van The Brew Society behaalde de grootste onderscheiding en de Martha Brown Eyes kreeg er met een 90/100 zelfs de felicitaties van de jury bij.

Daar bleef het bovendien niet bij voor de brouwerij uit Heule. Onder de naam ‘Science of Sour Ale Brewing’ hebben ze namelijk recent een programma gelanceerd voor de productie van zurige bieren. Hiervan werd brouwsel XII opgestuurd om even poolshoogte te nemen, en blijkbaar zit het best wel snor … Het belande op een verdienstelijke 5de plaats, alles landen en bierstijlen doorheen. Een 92/100 die de jury nogmaals tot felicitaties dwong.

Wil je deze summa cum laude geprezen bieren ook eens aan een examen onderwerpen? Je vindt ze in winkels van Colruyt en de gespecialiseerde drankenhandelaar.

www.marthabeer.com