Bier Grand Cru
Open Brew Society
Om haar vijfjarig bestaan niet ongemerkt te laten passeren, opent The Brew Society uitzonderlijk haar deuren voor het brede publiek. Ze springen nu zondag mee op de kar van Open Bedrijvendag een initiatief van Voka. Er is dus heel wat te doen op zondag 3 oktober en toch is het echt in Heule dat je moet zijn.

The Brew Society doet voor de allereerste keer in haar bestaan de deuren open en doorheen het jaar kun je er niet zomaar even binnen komen piepen. Wie zich dus een beetje een idee wil vormen van hoe het er aan toe gaat in een moderne brouwerij, die op alle nieuwste trends kan inspelen, zal er zeker zijn gading vinden. Laat je imponeren door het razende ritme in de bottelarij waar naast vaten en flessen sinds kort ook blikken kunnen worden afgevuld. Voel je een dwerg naast de pas geïnstalleerde reusachtige opslagtanks, …

Al redenen genoeg, maar daar blijft het niet bij want je gaat geen twee keer zomaar de kans krijgen om een Martha bier te degusteren dat rechtstreeks uit de tank werd getapt. Helemaal gratis bovendien voor wie deelneemt aan het bezoek. Eens ja dan de smaak helemaal te pakken hebt kun je nog nagenieten bij een van de andere varianten van Martha of uit een ander vaatje tappen door je te wagen aan de bieren uit het nieuwe gamma zurige bieren of even te zondigen met een proevertje uit de bio reeks van de Zeven Zonden.

Geen natje zonder droogje en daarvoor wordt teruggegrepen naar hapjes van weleer. Een beetje nostalgie om al die mooie brouwsels te begeleiden. Om de degustatie helemaal relax te laten verlopen is er ook voor gezorgd dat de kinderen de ouders rustig de tijd gunnen. Zij zullen zich zeker kunnen amuseren met de voorziene kinderanimaties en nieuwe vrienden maken terwijl papa en mama verbroederen rond een fris glas bier.

Iedereen is van harte welkom aanstaande zondag 3 oktober tussen 10 en 17u. Je meld je wel best even op voorhand aan zodat alles gestroomlijnd kan verlopen. Zo ben je ook zeker van een plaatsje.

https://tickets.openbedrijvendag.be/bedrijf/the-brew-society