15.09.2015CultuurBier Grand CruTRAPPIST: DE TIEN HEERLIJKE BIERENToen de dieren nog konden spreken en de baard van Jef nog rood was, brouwden slechts zes Belgische...
15.09.2015CultuurBier Grand CruON BEER AND FOOD: THE GOURMET’S GUIDE TO RECIPES AND PAIRINGDeze nieuwe uitgave van Gestalten is wederom prachtig...
15.09.2015CultuurBier Grand CruDE HELDEN VAN HET ECHTE ETENFoodcollectief "Alle Dagen Honger" brengt een ode aan de helden van het echte eten, foodartisans die de meest...
15.09.2015Beer&FoodRudy BuchetMARCASIN RIBBETJES EN GEPOCHEERDE PEER MET MAS AMIEL & BLAUWE CHIMAYCulinaire bier- & foodpairing...
15.05.2015portretDirk RodriguezDE RANKE STAAT IN BLOEIGeloof niet wat u op het internet leest. “We zien brouwen als een hobby en niet als een broodwinning”, poneren de stichters op hun website. Maar dat is een schromelijke verdraaiing van de werkelijkheid.
15.05.2015ReportLuc De RaedemaekerBEERVANAIn het decor van een van ’s werelds mooiste streken kan u genieten van de waarachtige godendrank en luisteren naar de authentieke en heroïsche verhalen van brouwers. Welkom in Portland Oregon, alias "Beervana", waar bier in hoge mate...
15.05.2015TastingThomas CostenobleHET IS WEER ZOMER VOOR DE SAISONDe Saison zag als biersoort het levenslicht in de 19de eeuw in het landelijke Henegouwen. In die tijd hadden...
15.05.2015Beer&FoodLuc De RaedemaekerBIER & NOORDZEEVISDe vis, geef nu toe, is een intrigerend beestje. Je vindt ze in alle mogelijke vormen en kleuren. En je vindt ze in alle uithoeken van de wereld en heel dichtbij. En met veel plezier in onze keuken natuurlijk…
15.05.2015EtiketLuc De RaedemaekerDELIRIUM TREMENSIn ons eerste nummer startten we een nieuwe rubriek waarin we moedwillig zondigden tegen het principe "don’t judge a book by its cover". Het is een rubriek die opvallende bieretiketten in the picture stelt. In dit nummer nemen we een...