Bier grand cru

  • Contacteer ons
  • fr
  • artikels
  • bieren
  • Foto
  • magazine
  • Contacteer ons
  • Beer&Food
  • Cultuur
  • Etiket
  • News
  • place to be(er)
  • portret
  • Report
  • Tasting
  • Beer&Food
  • Cultuur
  • Etiket
  • News
  • place to be(er)
  • portret
  • Report
  • Tasting

17.12.2022
News
Bier Grand Cru
Hertog Jan Wheat Wine
Na de Stout, New England IPA en de Vienna Lager heeft Hertog Jan het derde bier gelanceerd in de Hertog Jan Proeftuin: een Tarwewijn. Dit bier kan gezien worden als een tegenhanger van de Grand Prestige. De naam van de bierbierstijl doet...
16.12.2022
portret
Luc De Raedemaeker
Averbode Blond
Averbode Blond. is het bier van de abdij van - hoe raadt u het - Averbode. In de eeuwenoude Norbertijnenabdij van Averbode, gesticht in 1134, werd vanaf de 14de eeuw tot het begin van de 20ste bier gebrouwen. Averbode Blond is sinds 2013...
15.12.2022
News
Bier Grand Cru
De warmste brouwer
Op vrijdag 23 december opent Michelles Pub & Brasserie de deuren voor personen die in kansarmoede leven in Izegem. Met het initiatief, dat de naam ‘De Warmste Dag van het Bierkasteel’ kreeg, wil de familie Vanhonsebrouck ook zij die...
14.12.2022
place to be(er)
Luc De Raedemaeker
Het beste Orval café ter wereld
Café De Fazant op de Grote Markt in Halle is uitgebroken tot Orval Ambassadeur Magna Cum Laude. Het is een...
13.12.2022
News
Yannick de Cocqueau
Boerderij-brouwerij
Een dik jaar geleden schreven we reeds over een coöperatief project in Edingen met als doel om toch een beetje al onze huidige productietechnieken in vraag te stellen. Het streven naar winst, rendement, schaalvergroting en efficiëntie...
12.12.2022
place to be(er)
Yannick de Cocqueau
DE HOPHEMEL IN HASSELT
Brouwerij de HopHemel stelden we jullie reeds voor in Bier Grand Cru #23. De heren hadden toen net de prijs van ‘Nieuwkomer 2021’ weten te bemachtigen op de Beer Awards Digital Festival. Dat dit het begin van een mooi verhaal zou...
11.12.2022
News
Bier Grand Cru
HORAL Lambic Award 2022
Ieder jaar reikt de Hoge Raad voor Ambachtelijke Lambiekbieren (HORAL) de Lambic Award uit aan personen of organisaties die zich op bijzondere wijze verdienstelijk hebben gemaaktbij het verdedigen van de belangen van traditionele...
10.12.2022
News
Bier Grand Cru
Mash of the classics
Jef Pirens van brouwerij d’Oude Maalderij is erin geslaagd enkele grote spelers uit de bierwereld samen te krijgen voor zijn nieuwste project ‘Brewmance: Mash of the Classics’. Brouwerijen als Boon, Het Anker en Het Nest ontwikkelden...
09.12.2022
portret
Luc De Raedemaeker & Yannick de Cocqueau
La Bichette
De Naamse Brasserie des Eaux Vives – gevestigd in het dorpje Romerée te Doische – produceerde in een recent verleden Mam'zelle Bibiche (Bibiche is wat men in Vlaanderen een bambi'ke noemt. Een klein hertje, waarvan er in de Naamse...
Vorige
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 136
Volgende
©Becomev SPRL

Merodestraat 60 - Brussel
beers@becomev.com

De gesigneerde artikelen worden uitsluitend onder de verantwoordelijkheid van de auteur(s) gepubliceerd. Overname van artikelen, delen ervan en foto’s zijn toegestaan mits uitdrukkelijke toestemming van de redactie.