Bier Grand Cru
Verloren Maandag
Smaakmakers van Stadsbrouwerij De Koninck creëren samen worstenbrood
Op 10 januari is het Verloren Maandag. En traditiegetrouw schuiven veel mensen – vooral Antwerpenaren - op de maandag na Driekoningen appelbollen en worstenbroden in de oven. Bakker Kenney Van Hoorick van The Bakery - één van de Smaakmakers van Stadsbrouwerij De Koninck - zorgt voor de allerlekkerste appelbollen en worstenbroden van ’t stad.

Dat doet hij dit jaar opnieuw in samenwerking met de andere ambachten op de site van de brouwerij. The Butchers’s Store zorgt voor gehakt, het hippe BBQ-restaurant Black Smoke zet de smoker aan en zorgt voor het populaire Black Smoke Brisket Worstenbrood – wat vorig jaar in een mum van tijd was uitverkocht – én de ‘Black Smoke Tex Mex Special, waarbij BBQ-technieken uit Texas, Mexico en uiteraard Antwerpen gecombineerd worden. Sterrenrestaurant The Butcher’s Son maakt worst met Bressekip en truffel en Kaasaffineurs Van Tricht komen met een raclette-versie van het worstenbrood. Wie online z’n bestelling plaatst, kan kiezen voor een pakket waarin ook een crowler Winterkoninck (of een ander De Koninck bier naar keuze) zit. Dé ideale combinatie met worstenbrood en appelbollen, als je ’t ons vraagt

Bestellen doe je voor zondag 9 januari, 12u via de website van de brouwerij. Ophalen kan op maandag 10 januari tussen 11u en 19u.