Bier grand cru

  • Contacteer ons
  • fr
  • artikels
  • bieren
  • Foto
  • magazine
  • Contacteer ons
  • Beer&Food
  • Cultuur
  • Etiket
  • News
  • place to be(er)
  • portret
  • Report
  • Tasting
  • Beer&Food
  • Cultuur
  • Etiket
  • News
  • place to be(er)
  • portret
  • Report
  • Tasting

26.04.2023
News
Bier Grand Cru
Nieuw bier in oude kratten
Grolsch introduceert, voor het eerst sinds 2007, hun ‘niet-zo-nieuwe’ Grolsch krat: een nieuw krat gemaakt van oude...
25.04.2023
Beer&Food
Luc De Raedemaeker
Dragonpesto à la Westmalle
Pasta met pesto van basilicum is een oer-klassiek Italiaans gerecht. Het is superlekker, makkelijk te bereiden en het...
24.04.2023
News
Luc De Raedemaeker
Primus
Primus is de naam van een Duits tractor- en automerk, een Amerkaanse rockband, een heilige, een kooktoestel, een personage uit de Transformers-franchise en een Belgisch bier. Niet onlogisch, want ‘primus’ is Latijn voor ‘de eerste’...
23.04.2023
News
Bier Grand Cru
Hoppy Cristal
De nieuwe dry hopping-installatie van de Alkense brouwerij is niet alleen een mooi staaltje techniek, het was bovendien een echt huzarenstukje om ze te plaatsen. Drie maanden lang werd met een team van 50 mensen keihard gewerkt om een...
22.04.2023
News
Bier Grand Cru
Zundert Refterbier
“Met de introductie van een refterbier gaat een grote wens van mij in vervulling”, zegt abt Guido Van Belle. “We hebben nu twee schitterende bieren: Zundert 8 Tripel Trappist en Zundert 10 Quadrupel Trappist. Maar een bier dat onze...
21.04.2023
portret
Yannick de Cocqueau
Nachtraaf Oud Bruin
Vandaag vieren de moslims Eid al-Fitr, het einde van de Ramadan en bij ons beter gekend als het Suikerfeest. Een feestelijke afsluiting van een maand vasten en het einde van een periode waarin elke praktiserende moslim zich een beetje als...
20.04.2023
place to be(er)
Yannick de Cocqueau
Weekend der Spontane Gisting
De Opstalse Bierpallieters organiseren het 30ste Weekend der Spontane Gisting. Hiermee kan de vereniging claimen dat...
19.04.2023
place to be(er)
Luc De Raedemaeker
Le Poulet d’Enfer
Le Poulet d'Enfer is een icoon in de Noordfranse stad Lens. Het restaurant staat bekend om zijn - hoe kan het ook anders - kippengerechten. Het succesnummer van de zaak is een 1/4 hoevenkip met frieten gebakken in ossenwit en sla. De kip...
18.04.2023
portret
Luc De Raedemaeker
Rare Vos
De Rare Vos is een bier gebrouwen door Brewery Ommegang uit Cooperstown in Upstate New York. Het bedrijf werd opgericht in 1997 door Don Feinberg met als enig doel traditioneel Belgisch bier te brouwen. Sinds 2003 is de brouwerij in de...
Vorige
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 149
Volgende
©Becomev SPRL

Merodestraat 60 - Brussel
beers@becomev.com

De gesigneerde artikelen worden uitsluitend onder de verantwoordelijkheid van de auteur(s) gepubliceerd. Overname van artikelen, delen ervan en foto’s zijn toegestaan mits uitdrukkelijke toestemming van de redactie.