Bier Grand Cru
Autoloze Zondag
Lambic Tour
Het ziet ernaar uit dat de Lindemans Lambic Tour 2021 tijdens Autoloze Zondag eindelijk zal kunnen doorgaan! Vorig jaar werd het om gekende redenen nog geannuleerd, maar dit jaar gaat de brouwerij er volledig voor! De verloren tijd wordt meer dan ingehaald door niet 1 'tour' voor te stellen maar maar liefst 4 circulaire bewegwijzerde fiets- en wandelroutes in de omgeving van de brouwerij. Naar jaarlijkse gewoonte belooft het opnieuw een onvergetelijke dag te worden!

Ervaar Brussel als art nouveau-hoofdstad of geniet van de oase van rust in de groene Zennevallei en het prachtige Pajottenland. Tijdens een brouwerijbezoek kan je dan ontdekken hoe de unieke wilde gisten in de vallei de Lindemans lambiekbieren hun specifieke smaak geven. Die onderdompeling in de wondere wereld van lambiek is uiteraard maar volledig met één of meerdere (afhankelijk hoe groot die dorst is na het fietsen of wandelen) verfrissende lambiekbieren erbij. Die noodzakelijke verfrissing wordt zowel op de brouwerij als aan de Lindemans biertruck in Brussel voorzien. De foodtrucks, een streepje muziek en het unieke animatieaanbod maken deze lambiekdag af!

Fiets en wandel jij ook mee? Praktische details volgen en de inschrijvingen worden op 30 juli geopend. Leg dus al zeker 19 september vast in jouw agenda en volg de sociale media van Brouwerij Lindemans voor de laatste nieuwtjes over deze 5e editie van de Lambic Tour.