Bier Grand Cru
Belgian Beerwulf
Vergeet Naya, wij hebben hier een veel interessantere Belgische wolf, een Beerwulf. Sinds gisteren kun je via het platform een 100% Belgische bierbox thuis laten leveren. De bestsellers van 16 Belgian Family Brewers zo in jouw koelkast zonder dat je daarvoor ook heel België hoeft rond te reizen.

Het concept achter Beerwulf is even simpel als briljant. Het online platform biedt een breed assortiment speciaalbieren die binnen 24 uur geleverd worden. Je bestelt je box gemakkelijk via de website en laat het pack bezorgen op een adres naar keuze. Vanaf 16 bieren (zoals in de Belgian Family Brewers box) wordt de bestelling bovendien gratis bezorgd.

Beerwulf biedt een mooi pallet losse bieren van grote en kleine brouwerijen en van klassiekers tot wat minder bekende zaken. Interessant is ook dat er een aantal thematische pakketjes zijn samengesteld waardoor je geen tijd hoeft te verliezen met het maken van een selectie en je zo ook gewoon kunt laten verrassen door bieren waar je zelf misschien niet op gekomen zou zijn. Gisteren werd een eerste Belgian Family Brewers pakket gelanceerd en er zullen er sowieso nog volgen … De Belgian Family Brewers zijn namelijk met 21, brouwen samen zo’n 160 verschillende bieren en er gaan ‘maar’ 16 flesjes in zo’n pakket. Er is dus zeker ruimte voor varianten op het ‘thema’ …

De Belgian Family Brewers zijn bovendien allemaal onafhankelijke familiale brouwerijen waar dezelfde familie al minstens 50 jaar de roerstok vasthoudt. Toch een garantie dat je geen rommel thuis toegestuurd krijgt. Wel 16 bieren die de ervaring en traditie van deze brouwerijen in zich meedragen en hun strepen al meer dan verdiend hebben.

Niet te lang twijfelen dus, het is gegarandeerd lekker. Wetende dat je als lezer van Bier Grand Cru met de code GrandCru5 nog eens €5 extra korting krijgt, zou het echt zonde zijn het niet eens uit te proberen. Je kan zelfs een boodschap laten toevoegen voor de ontvanger, waardoor de pakketten ook het perfecte cadeau zijn

© Belgian Family Brewers

© Belgian Family Brewers