BEST BEER & BURGERS IN SANTIAGO CHILI

Een Hamburger is met lengte voorsprong het populairste broodje ter wereld. Bier is de lievelingsdrank van de mensheid. De match ligt voor de hand.

Ben je in Santiago Chili en heb je wel zin in een zalig glas bier en een lekkere burger? Dan ben je bij Loom aan het goede adres. Ze hebben hier heerlijke malse, verse burgers. Ga je voor de klassieke burger met sla, augurken, kaas, tomaat en ui? Of wil je iets nieuws proberen en kies je voor de Loom burger met een dubbele portie spek en cheddar.
De bar serveert lokale bieren, o.a Tûbinger en een mooie selectie ingevoerde bieren.
Mijn favoriete combi is de “Loom Texas: 200 gr. Rundvlees, cheddar, gebakken uiringen, spek en BB saus” met een Tûbinger red ale. Het bier met zijn karamelachtig en notige karakter en een mooie doordrinkbaarheid past wonderwel bij het zoete van het broodje, het zoute van de kaas en de geheime ingrediënten van de saus. Plus het bier is niet te overweldigend zodat de hamburger overeind blijft.
Een zalige adres gelegen in de bruisende Bellavista wijk. Lees bij het verlaten van de zaak, het opschrift boven de deur.

http://www.loom.cl
http://www.cerveceriaprincipal.cl

Deel dit artikel:

Zelfde categorie

Recente artikelen

Misschien vind je dit leuk

Advertentie
Bier Passie Weekend