
Amuse gueule – Apero
Witloofbootje met salade van Noordzeekrab & DeuS Brut des Flandres: Een feestelijk en bruisend begin van de avond.
Koud voorgerecht
Tomaat-Garnaal & Rodenbach Grand Cru: Een Belgische klassieker.
Soep
Pompoensoep met oude Westmalle kaas & Hommelbier: Het hommelbier past wonderwel bij de zoete toetsten van de pompoen.
Hoofdgerecht
Gevulde Mechelse Koekoek met boschampignons & Gouden Carolus Classic: Twee streekproducten die elkaar omarmen.
Kaas
Pas de Bleu & Guldendraak 9000: zie hoofdgerecht of ons uitgebreid artikel over deze combinatie. De ene zal ‘nie pleuje’ voor de andere. Krachtig en complementair.
Dessert
Schuim van Belgische chocolade & Noir de Dottignies: Twee fantastische donkere producten voor het feest van het licht.
Digestief
Busch des Charmes: Een vatgerijpt blond bier van een brouwerij die ouder is dan België.
Foto’s © Vist Flanders