BIER UND WEIN AM RHEIN

In het weekend van 9 en 10 juli vindt de tweede editie van het culinair festival ‘Bier Und Wein Am Rhein’ (BUWAR) plaats in het park bij ‘Buiten Bij De Sluis’ foodbar aan het Amsterdam Rijnkanaal in Leidsche Rijn. Het BUWAR festival maakt deel uit van de viering van ‘900 Jaar Utrecht’. Zo is er een middeleeuwse riddertent ingericht als herberg, waar de ontwikkeling van bier en wijn in de 900-jarige geschiedenis van Utrecht wordt toegelicht. Ook Maximus Brouwerij werkt mee aan BUWAR

Bezoekers kunnen vanaf 12.00 uur genieten van een warme sfeer met veel live muziek van Utrechtse bandjes en dj’s, een keur aan culinaire lekkernijen, eigen gebrouwen bieren, een uitgebreid assortiment aan wijnen en diverse workshops. De workshops variëren van het maken van brood, het bereiden van een rivierkreeftenlunch tot cupcakes versieren voor kids en van grillen met groenten tot sushi maken. Het festival is gratis toegankelijk.

Het BUWAR festival maakt deel uit van de viering van ‘900 Jaar Utrecht’. Zo is er een middeleeuwse riddertent ingericht als herberg, waar de ontwikkeling van bier en wijn in de 900-jarige geschiedenis van Utrecht wordt toegelicht. Iedereen is hier van harte welkom en de ‘waard’ staat klaar met een glaasje bubbels en een hapje. Het festival wordt zaterdag 9 juli afgetrapt met een inzameling voor het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie, waarbij een groep van 150 motorrijders in allerlei kostuums verkleed zullen rondrijden om hiervoor geld op te halen.

Programma: www.bierundweinamrhein.nl

Deel dit artikel:

Zelfde categorie

Recente artikelen

Misschien vind je dit leuk

Advertentie
Dutch Beer Challenge 2024
Schrijf uw bieren in!