Bier grand cru

  • Contacteer ons
  • fr
  • artikels
  • bieren
  • Foto
  • magazine
  • Contacteer ons
  • Beer&Food
  • Cultuur
  • Etiket
  • News
  • place to be(er)
  • portret
  • Report
  • Tasting
  • Beer&Food
  • Cultuur
  • Etiket
  • News
  • place to be(er)
  • portret
  • Report
  • Tasting

04.07.2022
News
Yannick de Cocqueau
The Star-Spangled Banner
The Star-Spangled Banner (de met sterren bezaaide banier) is het Amerikaanse volkslied dat vandaag veelvuldig zal weerklinken. Voor wie niet mee zou zijn, het is vandaag dus Independence Day, de Nationale Feestdag van de Verenigde Staten...
03.07.2022
News
Bier Grand Cru
Rot(terdamse) koppen
Ingelijst is de naam van een creatief project dat vorig jaar startte in Utrecht en speciaal werd opgezet om horecamedewerkers na de coronacrisis in het zonnetje te zetten. In samenwerking met Vedett vereeuwigde jonge illustrator Libra...
02.07.2022
Cultuur
Luc De Raedemaeker
Dostojevski dag
Fjodor Dostojevski staat bekend als een van de grootste schrijvers aller tijden, omdat hij twee van de grootste werken schreef die er zijn: 'Misdaad en straf' en 'De gebroeders Karamazov'. Sinds 2010 vindt er ieder jaar op de eerste...
01.07.2022
portret
Yannick de Cocqueau
Wipers Times Blond
Sinds 1928 wordt er elke avond -weer of geen weer- stipt om 20:00 door de klaroeners van de Last Post Association de 'Last Post' geblazen onder de indrukwekkende gewelven van de Menenpoort in Ieper. De Menenpoort werd gebouwd op de plaats...
30.06.2022
Beer&Food
Luc De Raedemaeker
Zee’Duvel’
Zeeduivel, ook wel staartvis of lotte genoemd, is een van de lelijkste, maar ook een van de lekkerste vissoorten. Never judge a fish on his cover! Zeeduivel is een ware delicatesse. De vis heeft wit, stevig vlees dat wat zoetig van smaak...
29.06.2022
News
Bier Grand Cru
Nieuws uit Zundert
Sinds de oprichting laat Zundert Trappist zijn bier op een externe locatie bottelen. Deze keuze is gemaakt om de rust in de abdij en de omliggende natuur zo min mogelijk te verstoren. Trappistenbrouwerij De Kievit heeft vele jaren haar...
28.06.2022
Beer&Food
Luc De Raedemaeker
Maatjes
Daar zijn ze weer. Maatjes zijn een echt seizoensproduct. Veel mensen kijken uit naar de start van het seizoen. Zodra de vis weer aan wal is, eten we de haring op alle denkbare manieren. Zo uit de hand, met of zonder uitjes of in een...
27.06.2022
place to be(er)
Yannick de Cocqueau
Grande Choufferie
In het groene hartje van de Ardennen, waar sprookjesachtige wezens en kabouters zich nog durven én kunnen vertonen, ligt Brasserie d’Achouffe. De omgeving doet dromen en ook het verhaal van de plaatselijke brouwerij klinkt als een droom...
26.06.2022
News
Bier Grand Cru
21ste Bierpassieweekend in Antwerpen
Na twee gemiste edities, is het Bierpassieweekend helemaal terug. Van 1 tot en met 3 juli nemen maar liefst 28...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 162
Volgende
©Becomev SPRL

Merodestraat 60 - Brussel
beers@becomev.com

De gesigneerde artikelen worden uitsluitend onder de verantwoordelijkheid van de auteur(s) gepubliceerd. Overname van artikelen, delen ervan en foto’s zijn toegestaan mits uitdrukkelijke toestemming van de redactie.