Bier grand cru

  • Contacteer ons
  • fr
  • artikels
  • bieren
  • Foto
  • magazine
  • Contacteer ons
  • Beer&Food
  • Cultuur
  • Etiket
  • News
  • place to be(er)
  • portret
  • Report
  • Tasting
  • Beer&Food
  • Cultuur
  • Etiket
  • News
  • place to be(er)
  • portret
  • Report
  • Tasting

19.12.2022
portret
Luc De Raedemaeker
Mooie Nel IPA
Eeuwenlang was Haarlem één van de grootste biesteden van Nederland. Het bier uit Haarlem was zelfs in onze contreien enorm populair. Vanaf 14e eeuw produceert men in Haarlem bier op commerciële basis. Veel Haarlemse brouwerijen waren...
18.12.2022
place to be(er)
Luc De Raedemaeker
Au Soleil
De rustige ligging en het gezellige interieur maken van Au Soleil één van Brussels meest aangename etablissement om een glas gerstenat te drinken. Op zonnige dagen is het terras op de Kolenmarkt onweerstaanbaar. Kolen worden er allang...
17.12.2022
News
Bier Grand Cru
Hertog Jan Wheat Wine
Na de Stout, New England IPA en de Vienna Lager heeft Hertog Jan het derde bier gelanceerd in de Hertog Jan Proeftuin: een Tarwewijn. Dit bier kan gezien worden als een tegenhanger van de Grand Prestige. De naam van de bierbierstijl doet...
16.12.2022
portret
Luc De Raedemaeker
Averbode Blond
Averbode Blond. is het bier van de abdij van - hoe raadt u het - Averbode. In de eeuwenoude Norbertijnenabdij van Averbode, gesticht in 1134, werd vanaf de 14de eeuw tot het begin van de 20ste bier gebrouwen. Averbode Blond is sinds 2013...
15.12.2022
News
Bier Grand Cru
De warmste brouwer
Op vrijdag 23 december opent Michelles Pub & Brasserie de deuren voor personen die in kansarmoede leven in Izegem. Met het initiatief, dat de naam ‘De Warmste Dag van het Bierkasteel’ kreeg, wil de familie Vanhonsebrouck ook zij die...
14.12.2022
place to be(er)
Luc De Raedemaeker
Het beste Orval café ter wereld
Café De Fazant op de Grote Markt in Halle is uitgebroken tot Orval Ambassadeur Magna Cum Laude. Het is een...
13.12.2022
News
Yannick de Cocqueau
Boerderij-brouwerij
Een dik jaar geleden schreven we reeds over een coöperatief project in Edingen met als doel om toch een beetje al onze huidige productietechnieken in vraag te stellen. Het streven naar winst, rendement, schaalvergroting en efficiëntie...
12.12.2022
place to be(er)
Yannick de Cocqueau
DE HOPHEMEL IN HASSELT
Brouwerij de HopHemel stelden we jullie reeds voor in Bier Grand Cru #23. De heren hadden toen net de prijs van ‘Nieuwkomer 2021’ weten te bemachtigen op de Beer Awards Digital Festival. Dat dit het begin van een mooi verhaal zou...
11.12.2022
News
Bier Grand Cru
HORAL Lambic Award 2022
Ieder jaar reikt de Hoge Raad voor Ambachtelijke Lambiekbieren (HORAL) de Lambic Award uit aan personen of organisaties die zich op bijzondere wijze verdienstelijk hebben gemaaktbij het verdedigen van de belangen van traditionele...
Vorige
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 137
Volgende
©Becomev SPRL

Merodestraat 60 - Brussel
beers@becomev.com

De gesigneerde artikelen worden uitsluitend onder de verantwoordelijkheid van de auteur(s) gepubliceerd. Overname van artikelen, delen ervan en foto’s zijn toegestaan mits uitdrukkelijke toestemming van de redactie.