Bier grand cru

  • Contacteer ons
  • fr
  • artikels
  • bieren
  • Foto
  • magazine
  • Contacteer ons
  • Beer&Food
  • Cultuur
  • Etiket
  • News
  • place to be(er)
  • portret
  • Report
  • Tasting
  • Beer&Food
  • Cultuur
  • Etiket
  • News
  • place to be(er)
  • portret
  • Report
  • Tasting

03.06.2022
portret
Yannick de Cocqueau
Hosanna
Hallelujah, we gaan een lang weekend in. Christen of niet, als het ons een extra dagje verlof oplevert willen met plezier de Heer prijzen (letterlijke vertaling van het Hebreeuwse woord Hallelujah). We kiezen gepast voor een bier van...
01.06.2022
News
Bier Grand Cru
De Halve Maan
In 2005 herstart Brouwerij De Halve Maan zijn brouwactiviteiten op het Walplein. Xavier Vanneste, zesde generatie van de Brugse brouwersfamilie, blies de brouwerij nieuw leven in met de lancering van het speciaalbier Brugse Zot. Het bier...
30.05.2022
portret
Luc De Raedemaeker
Schneider Weisse
De belangrijkste plaats ‘An der Schönen Blauen Donau’ is niet het romantische Wenen, het nostalgische Boedapest, noch het bedrijvige Bratislava of het avontuurlijke Belgrado. Nee, the place to be langs de 2829 kilometer lange rivier...
29.05.2022
Cultuur
Luc De Raedemaeker
The pink elephant club
Delirium Tremens is een ontwenningsverschijnsel dat optreedt bij alcoholverslaving waarbij de belangrijkste symptomen stuipen en sterke visuele hallucinaties of illusies zijn. Heb je te veel Delirium Tremens gedronken, dan komen de...
28.05.2022
Cultuur
Luc De Raedemaeker
Het bierkoninkrijk
‘In de hemel is geen bier, daarom drinken wee het hier’, is een uitdrukking die zeker op België slaat. Ons landje is één van ‘de’ biernaties
27.05.2022
portret
Yannick de Cocqueau
Pauwels Kwak
Kwak werd in 1980 door Ivo Bosteels geïntroduceerd. Elke bierliefhebber kent het unieke glas van Kwak, met de kenmerkende houten structuur en excentrieke vorm, dat in de tijd van Napoleon werd ontworpen door brouwer Pauwel Kwak. Het glas...
26.05.2022
Beer&Food
Luc De Raedemaeker
Kabeljauw met asperges en Duvel
We combineren drie Belgische topproducten: Kabeljauw uit de Noordzee, asperges uit de Vlaamse grond en bier uit Puurs....
25.05.2022
portret
Luc De Raedemaeker
Westmalle Tripel
Westmalle Tripel, de moeder aller Tripels. Westmalle Tripel wordt vaak beschouwd als hét referentiebier voor tripel als bierstijl. In 1933 werd de brouwerij van de abdij van Westmalle vernieuwd en groter. Er werd ook vervolgens een poging...
24.05.2022
News
Bier Grand Cru
130 jaar Omer Vander Ghinste
Al bijna 130 jaar lang wordt in het West-Vlaamse Bellegem niet alleen de naam Omer van vader op zoon doorgegeven sinds...
Vorige
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 161
Volgende
©Becomev SPRL

Merodestraat 60 - Brussel
beers@becomev.com

De gesigneerde artikelen worden uitsluitend onder de verantwoordelijkheid van de auteur(s) gepubliceerd. Overname van artikelen, delen ervan en foto’s zijn toegestaan mits uitdrukkelijke toestemming van de redactie.