
Neus : Krachtig en kruidig. Aroma’s van chocolade en geroosterde koffie. Lichte vegetale toets met een mespuntje peper.
Smaak : Intens met hint van toast en chocolade. Fraai geknoopte en evenwichtige finale.
Foodpairing :
Neus : Krachtig en kruidig. Aroma’s van chocolade en geroosterde koffie. Lichte vegetale toets met een mespuntje peper.
Smaak : Intens met hint van toast en chocolade. Fraai geknoopte en evenwichtige finale.
Foodpairing :
Neus : Intense neus van gebrande koffie, lichte melktoets en kruiden.
Smaak : Matig gestructureerd, eerder licht voor een stout, frisse en droge afdronk.
Foodpairing :
Neus : Mout, lichte hopgeur. Zuivere neus.
Smaak : Mout, heel lichte bitterheid. Mooi doordrinkbaar.
Foodpairing : Aperitief.
Neus : Aroma’s van karamel, houtimpact, animale brett-impressie. Doet wat denken aan wijn.
Smaak : Fijne zuren eigen aan de brettanomyces. Lijkt het midden te houden tussen een Rouge des Flandres, Vlaams Oud Bruin en een stout.
Foodpairing :
Neus : Engelse hop, gebrande mout.
Smaak : Fris bittere, lichte droge smaak met tinten van gebrande mout.
Foodpairing : Tia Maraa oesters.
Neus : Verfrissende aroma’s van citrus en zure appel, de brett is discreet aanwezig.
Smaak : Lichte karamelzoete accenten in balans gebracht door een mooie zurigheid en zachte hoptoetsen.
Foodpairing : Kazen met gewassen korst.
Neus : Klassieke & hoppige IPA neus met een sterk aroma van citrus- en pompelmoes.
Smaak : Verfrissend, clean met wederom toetsen van citrus- en pompelmoes, een lichte bittere afdronk.
Foodpairing : Gegrilde zalm met chili, koriander en limoen, tajine van kip met olijven en gekonfijte citroen.
Neus : Karamel, butterscotch, sterke zoete geur.
Smaak : Volmondig, karamel met een vleugje butterscotch, gedroogde rozijnen, milde warme afdronk.
Foodpairing :