
Neus : Rood fruit (frambozen, kers…), lichte zurigheid, complex.
Smaak : Complex, verfrissend, wederom rood fruit, mooie zurigheid.
Foodpairing : Aperitief, vanille ijs met aardbeien.
Neus : Rood fruit (frambozen, kers…), lichte zurigheid, complex.
Smaak : Complex, verfrissend, wederom rood fruit, mooie zurigheid.
Foodpairing : Aperitief, vanille ijs met aardbeien.
Neus : Licht fruitig, droog aroma.
Smaak : Mooi gehopt met licht bittere afdronk, toetsen van mout.
Foodpairing : Gerookte zalm met een frisse groene salade, combine van kalfszwezerik en noordzeekrab met kaviaar en kalfsjus vergezeld van sinaasappel.
Neus : Mooie kruidige hoparoma’s, toetsen van gras, lichte moutzoetheid.
Smaak : Licht bitter en -vrij subtiel, wederom kruiden en een lichte hint van gras en citrus.
Foodpairing : Pavé de Soignies.
Neus : Toetsen van fruit (perzik, citroen) en frisse kruiden.
Smaak : Bittertje bij de aanzet, gevolgd door een zachte sucrositeit met een hint van karamel.
Foodpairing : Een voorgerecht op basis van gekarameliseerde groene groenten.
Neus : Zeer fruitig met toetsen van abrikoos, mukaatdruif en een frisse citroentoets.
Smaak : Zacht in de mond, fruitig, licht sprankelend en fris. Mooi evenwicht tussen mout en druif.
Foodpairing : Uitermate geschikt als aperitief of in combinatie met desserts. Het perfecte alternatief voor Champagne of Cava.
Neus : Karaktervol en krachtig. Licht fruitig met kruidentoets.
Smaak : Pittig, evenwichtig met een stevige bittertoets. Rijk, aromatisch bier.
Foodpairing :
Neus : Hinten van tarwe, kruidig (koriander), frisse citroen toets.
Smaak : Uitgesproken fruitig, lichte zurige toets, verfrissend, licht bittere vrij droge afdronk.
Foodpairing : Aperitief, zomers terras.
Neus : Fruit (verse appels,) kruidig (munt, gember), esters.
Smaak : Kruidige accenten, fruit (appels,…), het koolzuur prikkelt de tong, lange intense afdronk.
Foodpairing : Utah Beach oesters.
Neus : Tropisch fruit, dennenaalden en kruiden.
Smaak : Pompelmoes, citrus, nat gras, peperig, hop. Dit bier draagt zijn hoog alcoholvolume ingetogen.
Foodpairing : Sushi van geelvintonijn gepaneerd met panko, zwarte peper en seasamzaad.