Bier Grand Cru
Bierfestival Mechelen
Het Mechels bierfestival is aan haar 6de editie toe en is met de spreiding over twee prachtige locaties toch een beetje een buitenbeentje in zijn soort. Het is dus zeker geen slecht idee om dit weekend naar Mechelen af te zakken om zelf even poolshoogte te gaan nemen.

Vrijdag avond zal den ambiance vooral bij brouwerij Het Anker zitten.  Op de brouwerijterreinen wordt een Limited Edition Beer Bar ingericht waar, je raadt het al, exclusieve bieren te proeven zullen zijn. Uiteraard een reeks provisiebieren uit het eigen Gouden Carolus gamma, maar ook niet alledaagse bieren van andere andere brouwerijen worden er gepresenteerd. De vrijdag wordt opgefleurd door live optredens zodat de ‘vibes’ zeker goed zitten.

De hoofdlocatie van het festival spreekt al even zeer tot de verbeelding. Op de Grote Markt van Mechelen vind je een aanbod van meer dan 150, voornamelijk Belgische, bieren. Klassiekers (her)proeven en nieuwigheden ontdekken hoort dus zeker tot de mogelijkheden. Een live orkest zorgt voor een gezellige sfeer in het tentendorp.

Genieten van lekker bier en een vleugje muziek in een mooi kader. De Maneblussers verwelkomen elkeen om er zijn/haar keel te komen blussen!

Alle praktische info op www.bierfestivalmechelen.be

3bf7296c-2447-4686-9b47-0a041b784518