Bier Grand Cru
Oud bier in nieuwe dozen
Unieke verpakking voor fles én blik
VandeStreek Bier klopte onlangs bij Dings Kartonnages aan met de vraag om over een uniek concept mee te denken. De Utrechtse brouwerij was op zoek naar een op maat gemaakte verpakking waarmee men in aanbod kan variëren tussen flessen in combinatie met blikken.

De verpakkingsproducent uit het Limburgse Tegelen bedacht een universeel concept waarmee vandeStreek Bier zelf kan bepalen wat de samenstelling en verhouding in aantal tussen blikken en flessen wordt.

Jan Willem Paasse, marketing communications manager bij vandeStreek Bier, is verheugd over de samenwerking. “Met het concept en wensenlijstje dat we hadden zijn we samen aan de slag gegaan. Dings heeft goed en vlot de vertaling kunnen maken naar een mooie verpakking die helemaal is wat wij voor ogen hadden.” Dings Kartonnages is door de jaren uitgegroeid tot een ideale en betrouwbare partner als het gaat om drankverpakkingen en viltjes. Dings is specialist op het gebied van kartonnage en ontwikkelt daarnaast zowel food- als non-foodverpakkingen voor uiteenlopende branches en toepassingen.

Leuke, flexibele, nieuwe verpakking en uiteraard is het bier dat in de dozen gaat geen ‘oud’ bier!