Bier Grand Cru
Brouwerij 3 Fonteinen organiseert voor de 14e keer Open Bier Dagen
Voor de veertiende keer op rij organiseert Brouwerij 3 Fonteinen in Lot, bij Beersel (B), haar Open Bier Dagen. Van vrijdag 2 tot en met zondag 4 september 2022 staat de brouwerij garant voor plezier en vertier. Traditiegetrouw verwelkomt de lambiekbrouwerij en geuzestekerij lokale en (inter)nationale lambiekbierliefhebbers voor een goed glas lambiek, geuze, kriek of ander lambiekbier. De toegang tot het evenement is gratis, dus ook voor de recreatieve fietser of wandelaar die in de buurt is, is het een uitgelezen tussenstop op de route.

Op het terras kan men zowel nieuwe bieren als gekende klassiekers uit het 3 Fonteinen-gamma proeven. De aanwezige foodtrucks combineren dit met een lekker hapje tussendoor, er is voor elk wat wils. Ook aan koffie en andere non-alcoholische dranken werd gedacht. Wie graag thuis nageniet van dit lokaal streekproduct of er iemand anders blij mee wil maken, kan in de winkel terecht voor een mooie fles of 3 Fonteinen-merchandise.

Ook aan kinderanimatie geen gebrek. Drie dagen lang kunnen kinderen zich uitleven op het springkasteel en met enkele reuzenspellen. Voeg hier nog kindergrime aan toe, en de jongste fans zijn helemaal in de wolken.

Zaterdag zorgt de Koninklijke fanfare van Lot voor een muzikale noot en wie het zondag graag eens opneemt tegen de Beerselse petanqueclub zakt best ook af naar de lambik-O-droom. Tot slot organiseren ze drie dagen lang om 14.00u en 17.00u een vrije rondleiding. Deze is kosteloos en u hoeft zich hier vooraf niet voor in te schrijven.