Bier Grand Cru
Brussels Beer Challenge BEER BOX
By MyBeerBox
De Brussels Beer Challenge is een jaarlijkse internationale bierwedstrijd die net haar tiende editie achter de rug heeft. De wedstrijd is een platform waar internationale brouwers hun producten aan de markt kunnen toetsen door ze te onderwerpen aan de smaakpapillen van een 100-tal gerenommeerde juryleden van alle hoeken van de wereld. Het helpt hen ook om producten kenbaar te maken en ze actief te promoten. De competitie heeft ook tot doel de biercultuur te ondersteunen en een betrouwbare kwaliteitslabel te bieden aan de consument.

De bekendmaking van de resultaten heeft steeds plaats eind november op Horeca Expo, net op tijd om iedereen mee te geven wat ze in huis moeten halen om zeker een geslaagd eindejaar te hebben (wat drank betreft dan toch). Deze keer wordt het nog extra makkelijk gemaakt via een zorgvuldig samengestelde ‘box’ die niet zou misstaan onder de Kerstboom (of in de garage zodat hij koel staat en meteen dienst kan doen vanaf den aperitief).

MyBeerBox en de organisatie van de Brussels Beer Challenge hebben samen een box samengesteld bestaande uit 24 Belgische bieren die op de editie 2021 van de wedstrijd een gouden of een zilveren medaille hebben gekregen. Enkel het beste van het beste dus in uiteenlopende stijlen.

Bovendien ontvangt u naast de gemedailleerde bieren nog wat leuke extra’s in die box

  • een exemplaar van ons magazine Bier Grand Cru (NL of FR) + een kortingsbon voor een abonnement;
  • een exclusieve ‘Brussels Beer Challenge’ aftrekker;
  • proefnotities voor elk van de bieren.

Bestel de doos dus meteen en de komende feesten kunnen alvast niet meer stuk. De dozen worden verzonden in de week van 20 december 2021 en zijn dus mooi op tijd voor het Kerstfeest.