Bier Grand Cru
Bubbles from Brussels
Op zondag 7 mei opent meesterbrouwer Bruno Reinders de deuren van zijn brouwerij Mort Subite. Zowel de brouwerij als zijn Champagne Bar in Brussel zijn dan open voor het publiek. De geprezen Oude Gueuze wordt geserveerd in de bar. Zo kan men genieten van de Bubbles from Brussels in een champagneglas

Twintig jaar geleden organiseerde de Hoge Raad voor Ambachtelijke Lambiekbieren (HORAL) de allereerste Toer de Geuze. Sindsdien vindt deze openbrouwerijendag om de twee jaar plaats. Dit jaar verwelkomen de deelnemende lambiekbrouwerijen en geuzestekerijen het publiek niet één maar twee dagen, nl. op zaterdag 6 en zondag 7 mei 2017. De Toer de Geuze is uitgegroeid tot het grootste bierevenement van Vlaams-Brabant. Twee jaar geleden namen meer dan 10.000 mensen deel aan de tweejaarlijkse openbrouwerijendag.

Ook Mort Subite neemt deel. Op zondag 7 mei tussen 10u en 17u krijgen bezoekers de kans om een kijkje te nemen in de brouwerij van Mort Subite. Na een rondleiding kunnen de aanwezigen de exclusieve champagne bar in “Mort Subite stijl” bezoeken. De gasten kunnen genieten van een limited edition.

De limited edition Bubbles from Brussels is een eerbetoon aan Lambiek en de Oude Gueuze. Meesterbrouwer Bruno van Mort Subite schenkt 500 flessen bubbles aan de eerste 500 bezoekers.