CAFÉ TRAPPISTEN

Het beroemde Café Trappisten ligt aan de oude baan tussen Antwerpen en Turnhout recht tegenover de bekende Abdij van Onze-Lieve-Vrouw van het Heilig Hart van… Westmalle. In deze abdij wordt de donkere Dubbel, de goudgele Tripel en het kantinebier Extra gebrouwen.

Een aantal jaren gelden werd het originele gebouw vervangen door een nieuwbouw. Zowel binnen als op het uitgestrekte terras is het heerlijk genieten, net als de reizigers van de oude tramlijn Antwerpen-Turnhout dat eertijds deden. Het kleine grut kan zich ondertussen ongestoord uitleven in de speeltuin vermaken. Proef hier zeker de specialiteit van het huis: Westmalle half/half: dat is een half glaasje zacht romige Westmalle Tripel, gemengd met een half glas donkere Dubbel, wat garant staat voor een unieke smaakexplosie. Een absolute must.

Voor de kleine en wat minder kleine honger te stillen zijn er de trappistenkaas en -brood en een beknopte spijskaart met Vlaamse Klassiekers. Probeer zeker de kaaskroketten met oude kaas van Westmalle.

Antwerpsesteenweg 487 -2390 Westmalle

Foto’s © Café Trappisten

Deel dit artikel:

Zelfde categorie

Recente artikelen

Misschien vind je dit leuk

Advertentie
Dutch Beer Challenge 2024
Schrijf uw bieren in!