DE ARME DUVEL

Antwerpen, een stad die bekend staat om haar rijke geschiedenis, bruisende cultuur en diverse culinaire scene. Tussen de geplaveide straatjes en historische gebouwen bevindt zich een parel die de harten van smulpapen heeft gestolen: restaurant De Arme Duvel. De zaak is een begrip voor liefhebbers van ‘Vlaamse kost’.

Zodra je de zaak binnenstapt, word je ondergedompeld in een vriendelijke en gastvrije sfeer. Het interieur ademt een gevoel van nostalgie uit, met antieke decoraties en houten meubilair dat doet denken aan een vervlogen tijdperk. Of je nu een gezellig diner voor twee plant, een familiereünie viert of een zakelijke bijeenkomst organiseert, De Arme Duvel biedt voor elke gelegenheid een geschikte ambiance. Maar het zijn niet alleen de esthetische charmes die bezoekers keer op keer teruglokken.

De echte ster van restaurant De Arme Duvel is natuurlijk het voortreffelijke eten. De keuken wordt met liefde en vakmanschap geleid. De menukaart biedt een uitgebreide selectie van smaakvolle gerechten, bereid met verse en seizoensgebonden ingrediënten. Van de hartverwarmende Vlaamse klassiekers (stoofvlees, vol-au-vent, steak tartare, …)  tot meer verfijnde salades (Ceasar, Crispy Duck, ….) . Elk gerecht is een streling voor de smaakpapillen.

Natuurlijk zou een maaltijd niet af zijn zonder te genieten van een goed glas bier. Wat dacht je van een Bolleke, een Westmalle Tripel, een Duvel, … ? Het personeel is altijd bereid om deskundig advies te geven over welke drank het beste bij je gerecht pas. Ook wijnliefhebbers komen aan hun trekken met de wijnen van Leplan-Vermeersch, Belgische klasse uit de Rhone streek.

Als je dus op zoek bent naar een plek om te genieten van een heerlijke maaltijd in het hart van Antwerpen, is De Arme Duvel de plek bij uitstek. Reserveren is aangeraden, de elf tafels zijn quasi altijd bezet.

Foto’s © Arme Duvel

Deel dit artikel:

Zelfde categorie

Recente artikelen

Misschien vind je dit leuk

Advertentie
Bier Passie Weekend