DE FILOUKROKET

Geen ‘Fred Kroket’ deze keer maar een echte Filoukroket. Revi Food uit Oostende sloeg de handen in elkaar met Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck uit Izegem voor het maken van de Filoukroket. We kennen alvast een viroloog die in de wolken is met deze creatie en zijn reis naar Izegem heeft geboekt.

De kroket heeft een rijkelijke vulling van kip, kaas, champignons, mosterd én 24% Filou bier. “Klinkt niet mis hé? Het was even zoeken naar deze samenstelling, maar na veel experimenteren en proeven hebben we de perfecte vulling gevonden”, aldus Wim Quinet, eigenaar van Revi Food.

De voedselproducent heeft meer dan 30 jaar ervaring in de vissector en is ook de specialist in het produceren van kroketten. “Een kroket met een vulling bestaande uit speciaalbier hadden we nog niet in ons assortiment. Filou leek ons een goede kandidaat gezien de sterke band tussen het bier en onze thuisbasis Oostende.”

Xavier Vanhonsebrouck, CEO van Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck uit Izegem, licht verder toe: “Ons speciaalbier Filou is reeds sterk vertegenwoordigd in Oostende. Zo zijn we trotse sponsor van basketbalclub Filou Oostende en voetbalclub KV Oostende. Ook hebben we de naam Filou nu verbonden aan de gloednieuwe Filou Sportsbar, die vlak bij de stadions van beide ploegen en het zwembad van Oostende ligt.”

Deel dit artikel:

Zelfde categorie

Recente artikelen

Misschien vind je dit leuk

Advertentie
Bier Passie Weekend