Bier Grand Cru
De Hertog Jan ‘Blikvanger’
Hertog Jan introduceert met trots de Hertog Jan Blikvanger, dé duurzame oplossing om afval te verminderen en recycling te bevorderen. Deze tas is speciaal ontworpen om in te spelen op de recente Nederlandse wetgeving omtrent statiegeld op blikjes. Consumenten kunnen namelijk vanaf 1 april gebruikte blikjes terugbrengen naar de supermarkt voor recycling.

De Hertog Jan Blikvanger is niet zomaar een tas; het is een slimme en stijlvolle metgezel voor bierliefhebbers. Met handige verdeelstukken om de blikjes georganiseerd te houden, biedt de tas voldoende ruimte voor maar liefst 24 lege blikjes. Na het inleveren van de blikjes kunnen de verdeelstukken eenvoudig worden opgevouwen, waardoor de tas direct kan worden gebruikt als boodschappentas of koeltas. “Onze vertrouwde pilsener gaat al decennialang mee. De ontwikkelingen op het gebied van recycling dagen ons uit om ook na te denken over oplossingen om op een verantwoorde manier van het bier te genieten”, zegt Caroline Klaassen, Marketing Manager Hertog Jan. “Met de Hertog Jan Blikvanger willen we consumenten op een eenvoudige manier laten deelnemen aan het statiegeldsysteem en zo bijdragen aan een duurzamere toekomst. We zijn er trots op dat we niet alleen een functionele oplossing bieden, maar ook iets dat perfect past bij de levensstijl en gewoonten van onze bierliefhebbers.”

De Hertog Jan Blikvanger is verkrijgbaar in verschillende supermarkten -bij aankoop van Hertog Jan producten – en ontworpen met het oog op duurzaamheid en gemak.