Bier Grand Cru
De lekkerste adventskalender
is eentje met bier
De Beerwulf Bier Adventskalender is waarschijnlijk de beste manier om af te tellen naar kerst. Vanaf 1 december tot kerst open je elke dag een vakje om een nieuw bier te ontdekken. Dat zijn dus 24 verschillende bieren, van 24 fantastische brouwers.

Het concept van die adventskalender bestaat al even en bij Beerwulf zijn ze altijd trots geweest op hun adventskalenders. Elk jaar doen ze namelijk hun best om heerlijke bieren uit te zoeken en die in een mooie aangepaste doos te stoppen. Mooi, maar nu beweren ze dat ze zichzelf dit jaar echt hebben overtroffen en de beste kalender ooit hebben gemaakt. Dit jaar zit de doos namelijk vol met exclusieve en speciaal voor Beerwulf gebrouwen bieren…

Je mag dus totaal nieuwe bieren verwachten die je gegarandeerd nog niet eerder hebt geproefd, maar daarnaast ook een aantal klassiekers om niet helemaal de weg kwijt te geraken. Ze hebben bieren uitgekozen van 24 verschillende brouwers en in meer dan 12 verschillende stijlen. De kans dat er dus niets bij zit dat echt jouw ding is, is nihil.

Het is natuurlijk het leukste als het een verrassing blijft welke bieren dat precies zijn. Maar als je echt te benieuwd bent of je wilt zeker weten dat de bieren in de smaak vallen, dan geven ze jou toch een sneak peek. Op die pagina vind je zelfs de volledige lijst bieren en dan is dus enkel nog hun volgorde een verrassing … up to you, maar wij blijven liever van die pagina weg en vertrouwen op de keuzes van de ‘afzender’.

Je hebt nog even de tijd gezien ze daar vliegensvlug leveren, maar wacht toch niet tot het allerlaatste moment om ook jouw doos te bestellen. Het zou doodzonde zijn moest je december ‘droog’ moeten beginnen …