Yannick de Cocqueau
DOK BREWING FESTIVAL 2022
Na een Belgisch onderonsje vorig jaar is ook het DOK BREWING FESTIVAL terug in vol ornaat. HAL 16 wordt voor twee dagen weer omgetoverd tot een 'biertempel' waarin ook de BBQ liefhebbers worden verwend. De beste manier om de maand juli in te zetten en aan de zomervakantie te beginnen is bij deze gekend!

30 brouwerijen, wijnmakers en cidermakers uit binnen- en buitenland schenken zelf hun creaties en voorzien die van het nodige woordje uitleg. De line-up is best indrukwekkend en verwacht alvast een stevige portie kraakverse IPA’s, funky wilde bieren, natuurwijn, dikke stouts, farmhouse ales uit verschillende windstreken, artisanale ciders en nog zo veel meer.

RØK steekt een groot vuur aan en nodigt verschillende chefs uit om 2 dagen lang rond het vuur te koken. Een grote open ‘keuken’ waar je als bezoeker gewoon het beste moet plukken.

Ook de muziekliefhebber komt zeker aan zijn trekken. Gedurende het hele festival wordt de muziek voorzien door Radio Stuurloos en Tweeden Asem en wordt een vinylmarkt georganiseerd.

Wat jouw focus ook is, als je een beetje van de betere drankjes, eten of muziek houdt, vind je hier zeker jouw gading en wordt het DOK BREWING FESTIVAL ongetwijfeld een evenement dat je voortaan vast in de agenda zult zetten.

Meer info en line-up vind je op de Facebook pagina van het evenement en tickets koop je best op voorhand om van een leuke korting te genieten.

Tickets (VVK: €16 – ADK: €20) zijn 2 dagen geldig en bevatten een proefglas, 5 jetons en een hoop ambiance.