Yannick de Cocqueau
Duivelse Apero
Misschien heb je de koelkast al volgepropt met Jupiler RED om zaterdag helemaal in de sfeer te komen voor de eerste match van onze Duivels, maar we hebben misschien een nog betere optie gevonden om in stijl naar die match te kijken. De 100% Belgische bier en kaas apéro boxen van Val-Dieu / Herve Société.

Een pack Ready To Go of de ‘Noir Jaune Rouge’ om helemaal in de juiste kleuren te blijven, verzekeren alvast dat je een gepast natje en droogje liggen hebt. Je krijgt er zelfs nog zo’n schminkstick in onze nationale kleuren bij om er nog een schepje bovenop te doen.

Bestellen doe je via de site van Herve Société (de pakketjes worden enkel in het Frans gepromoot, vandaar dat we er zeker van wouden zijn dat je het daardoor niet zou missen). Afhalen op 10 juni of thuis laten leveren op vrijdag 11 juni en gewoon nog even in de frigo opzij houden.

De boxen worden wel gepromoot als ‘apéro’ box en zijn perfect als opwarmer naar de match toe, maar als je ze dus tijdens de match wil presenteren … kaas en bier werkt perfect als dessert !