EEN HUWELIJK

voorlopig beperkt tot de huwelijksreis

Terugkomend op onze korte mededeling van gisteren, hebben De Brabandere en Dubuisson zelf bevestigd dat er wel degelijk een fusie op til was. Het zou echter geenszins gaan over het vermengen van aandelen, maar eerder over het samenvoegen van kennis, kunnen en … bier. De brouwers van beide families staken namelijk de koppen bij mekaar om samen een bier te brouwen.

“Ik benaderde Hugues Dubuisson als lid van de Belgian Family Brewers”, legt Albert De Brabandere uit. “We zijn in 2019 beide ‘jarig’ wat een uitstekende gelegenheid was om een verdere toenadering te zoeken en samen iets te doen”, vult Hugues Dubuisson aan. De vrucht van deze huwelijksreis zal op 16 mei worden gepresenteerd.

Naast dit gezamenlijk project wordt 2019 sowieso een belangrijk jubileumjaar voor beide brouwerijen. Brouwerij De Brabandere heeft vorige week het Brouwershuys met bijhorend bezoekerscentrum ingehuldigd terwijl ze bij Brasserie Dubuisson momenteel overuren klopt om hun bezoekerscentrum met bijhorend restaurant tegen het einde van het jaar af te werken. Decor hiervan wordt daar het kasteel rechtover de brouwerij die een volledige restauratie ondergaat.

Deel dit artikel:

Zelfde categorie

Recente artikelen

Misschien vind je dit leuk

Advertentie
Bier Passie Weekend