EENDRACHT MAAKT MACHT

Bier maakt eendracht

Sommigen zullen beweren dat België eigenlijk nog met haken en ogen aan elkaar hangt, dat je de echte ‘Belgen’ op de vingers van één hand kunt tellen, etc. Anderen hebben het dan weer over ‘1 ploeg van 11 miljoen’. De waarheid zal wel ergens tussenin liggen, maar als het op feesten aankomt zullen toch eerder de laatsten het bij het rechte eind hebben. Met de teruggevonden vrijheid en de komst van onze Nationale Feestdag krijgen we echt de kans om weer eens stevig samen te feesten en waar kun je dat beter doen dan in onze hoofdstad met een stevige portie belgitude en uiteraard wat Belgisch bier om gehydrateerd te blijven bij deze temperaturen.

Het feesten begint traditioneel al op de vooravond van de 21ste met een Bal National op het Vosseplein. Let’s Dance Ketjes zorgt ervoor dat iedereen meteen in de juiste sfeer zit tegen dat de vedetten het podium opkomen. Klassiekers, gigue, slagers, … en uiteraard zal Lange Jojo dit jaar meer dan de nodige aandacht krijgen ook al kan hij er zelf niet meer bij zijn. Ook Toots wordt niet vergeten. Laat de frieten en mosselen de nodige dansenergie geven en het bier de kelen smeren.

Na een korte nacht wordt je al vanaf 10u verwacht in het Warandepark voor een hele dag feest en of je nu het militair defilé meepik of niet, afsluiten doe je in het Jubelpark voor nog meer muziek en uiteraard een groot vuurwerk.

Het geheel is gratis waardoor je heel jouw budget in ons gerstenat kunt steken. Met Zinnebir, Bruxellensis, Manneken Pils, … blijf je helemaal in Brusselse modus en speel je nog op safe door te kiezen voor bieren met veel smaak en niet teveel alcohol.

Let’s Party Ketjes !!!

Programma Bal National

Programma Nationale Feestdag Brussel

Deel dit artikel:

Zelfde categorie

Recente artikelen

Misschien vind je dit leuk

Advertentie
Dutch Beer Challenge 2024
Schrijf uw bieren in!