FUCK WIJN

Schrijver en bierliefhebber Ronald Giphart en eigenaar van vandeStreek bieren Ronald van de Streek lanceerden een gloednieuwe podcastserie over bier: de Fuck Wijn podcast. Fuck Wijn heeft acht afleveringen waarin Ronald en Ronald elke aflevering een bierstijl bespreken, samen met een bekende gast. Zo horen we onder andere wijnschrijver Harold Hamersma, radio-dj Domien Verschuuren, cabaretier Peter Heerschop, tv-presentatrice Dione de Graaff, ex-profwielrenner Laurens ten Dam en cabaretier Jochem Myjer over hun liefde voor bier.

Van elke bierstijl proeven ze een klassieker en een nieuwe interpretatie en bespreken ze met een gezonde dosis humor hun bevindingen. Hou je van bier, wil je meer bierjargon leren en ben je benieuwd naar mooie, bijzondere en grappige bierverhalen van Ronald, Ronald en hun gasten? Dan is de Fuck Wijn podcast zeker een aanrader.

Het bijzondere aan de Fuck Wijn podcast is dat je niet alleen mee kunt luisteren, maar je kunt ook mee proeven. De mannen van Fuck Wijn hebben het dan ook over ‘Fuck Wijn – De educatieve meedrinkpodcast over bier’. Ronald en Ronald werken daarom samen met online bierwinkel Beerwulf. Bij de Fuck Wijn podcast horen twee Beerwulf bierpakketten, waarbij Bierpakket #1 goed is voor aflevering 1 t/m 4 en Bierpakket #2 gepaard gaat met aflevering 5 t/m 8. Het eerste Fuck Wijn bierpakket is hier te bestellen. De eerste aflevering van Fuck Wijn, met gast Harold Hamersma (ironisch genoeg wijnschrijver), ging 19 maart in première op Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts.

Deel dit artikel:

Zelfde categorie

Recente artikelen

Misschien vind je dit leuk

Advertentie
Bier Passie Weekend