GENTSCHE ZANGBOOT

Smeren die kelen!

Een bezoek aan de Arteveldestad vanop het water is altijd de moeite, maar tijdens de ‘Gentse Feesten’ is dat nog een stuk leuker. Dan vaart de zangboot namelijk weer uit. Aan boord van de overdekte ‘cabrioboot’ roept de accordeonist de opvarenden op zijn dreuntjes van de nodige zang te voorzien. Ambiance verzekerd en bovendien wordt er voor gezorgd dat de kelen zeker niet opdrogen. Er zijn in de ‘deal’ twee Augustijntjes inbegrepen zodat alles ‘gesmeerd’ kan verlopen en de andere feestvierders toch iets deftigs te horen krijgen vanuit die boot. Een gezellige manier om de stad vanop het water te ontdekken, haar liedjescultuur in te duiken en vervolgens het feest verder in te duiken voor veel meer. Gewoon ‘vrie wijs’ !

Is dat zingen minder jouw ding? De gewone rondvaarten in de open bootjes blijven uiteraard ook een optie en ter gelegenheid van de Gentse Feesten krijg je ook hier een heerlijke Augustijn aangeboden door brouwerij Van Steenberge. Ja, santé mijn ratse!

Er zijn formules genoeg om iets te vinden dat jou past. Je moet enkel Augustijn lusten, maar dat moet zeker lukken. Let zelfs op want je krijgt er nogal snel de smaak voor te pakken … mocht het zo ver komen, weet dat de tent aan het Veerleplein volledig in het teken staat van de bieren van Van Steenberge en daar ook meer dan muziek genoeg zal zijn om er de sfeer in te houden.

Info boottochten + gratis Augustijn : www.rederijdegentenaer.be

Deel dit artikel:

Zelfde categorie

Recente artikelen

Misschien vind je dit leuk

Advertentie
Bier Passie Weekend