Yannick de Cocqueau
Great Breweries Marathon 2017
Vlaanderens mooiste voor de voetganger
Na de succesvolle editie van 2016 werd beslist er nogmaals voor te gaan. De Great Breweries Marathon is terug! Een stevige sportieve uitdaging, gekoppeld aan prachtige landschappen, toonaangevende brouwsites, heerlijke bieren, muziek, sfeer en nog meer leuks en lekkers!

logo

Of je nu graag wandelt of het liever wat sneller ziet gaan, het kan allemaal op de Great Breweries Marathon. Bovendien kies je zelf jouw afstand (42.195 km en 25 km). Start en aankomst van de twee afstanden liggen op brouwerij Duvel Moortgat. Op het parcours doorkruis je de verschillende brouwerijen en zit je voortdurend midden in de prachtige en landelijke regio waar de Denderstreek, het Pajottenland en Klein-Brabant elkaar ontmoeten. Beide afstanden zijn open voor zowel lopers als wandelaars!

Wie al dat sportieve ‘gedoe’ liever aan zich laat voorbijgaan, kan uiteraard ook gewoon komen supporteren en genieten van de randanimatie (degustaties) in de brouwerijen. Zo kan je o.a. eens de Duvel van ’t vat proberen … Afspraak nu zondag 18 juni!

Wil je een idee krijgen van hoe het er allemaal aan toe gaat, bekijk dan zeker even de aftermovie van vorig jaar!