HAPPY WEEKEND

Virtueel aperitieven is een ding en doe je met deze drankjes

Nu velen van ons van thuis uit werken, vloeien werkdagen bijna geruisloos over in weekends. Maar vandaag is het dus wel degelijk weekend! Noem het een virtueel cafébezoek, coronapero of e-peritieven: online een drankje nuttigen is sinds de coronacrisis een DING. Al videochattend genieten, met je gsm in je ene hand en een lekker drankje in de andere. Happy Weekend

Duvel Tripel Hop Cashmere

Vorig jaar werd voor de eerste keer Duvel Tripel Hop met de unieke hopsoort Cashmere gebrouwen en dat werd goed gesmaakt. Het gelimiteerde speciaalbier vloog de deur uit en veel bierliefhebbers bleven dorstig achter. De brouwers konden de vraag om het bier opnieuw te brouwen niet weerstaan  en ze besloten om de gelimiteerde hop opnieuw te gebruiken in 2020. Duvel Tripel Hop Cashmere is terug and here to stay!

Duvel Tripel Hop Cashmere is beschikbaar vanaf maart 2020 in 33 cl flesjes bij de bierhandel en bij Colruyt, Spar en Okay

Liefmans Mint ’n Lime
Net als de originele Fruitesse, is Fruitesse alcoholvrij ook lekker, verfrissend en fruitig drankje én perfect om te serveren als aperitief, on the rocks, of als basis voor een heerlijke mocktail.  Hierbij het recept voor de Liefmans Mint ’n Lime.

Dit heb je nodig:

  • 12,5 cl Liefmans Fruitesse alcoholvrij – of Liefmans Fruitesse (met 3.8 % ALC)
  • 12 muntblaadjes
  •  ½ theelepel rietsuiker
  • ¼ limoen in stukjes
  • IJsblokjes
  • Takje munt

How to mix:
Plet de muntblaadjes en rietsuiker in een fruitbierglas en vul aan met ijsblokjes. Giet de Liefmans Fruitesse  / alcoholvrij erbij en knijp de limoen uit in het glas. Roer de mocktail / cocktail goed om en werk af met een takje munt.

Cover © Bart Van der Perre

Foto © Duvel Moortgat

Deel dit artikel:

Zelfde categorie

Recente artikelen

Misschien vind je dit leuk

Advertentie
Dutch Beer Challenge 2024
Schrijf uw bieren in!